3prens1prensesmom Umrann16 huy edindim resmen 9da yatip gece 2 3 gbi uyanip sabahlamayiii😬 uyumak istiyorum gunduz ruh gbi geziyorum ortalikta 😒
Kader66 Umrann16 hamileliğin basından beri diyebilirim gözlerim ağrıyor ama uyuyamiyorum 40+3 olduk doğmakta istemiyor sabah 6 7 gibi anca uyuyorum
izobellaaa-_- Bilgekpn bende gözlerim etrafı falan kahverengi oldu uykusuzluk yaşlandırdı resmen birde hiç bir problemim de yok ağrı vs neden bilmiyorum🤦🏻♀️
Bilgekpn izobellaaa-_- benim de ağrı yok sadece nefes alamıyorum bu yüzden uyuyamıyorum sanırım bi huzursuzluk oluyor bi de ondan uyuyamıyorum 🥱
Dolunaybelinay Umrann16 2 gunluk anneyim bebişim i sağolsun 2 gundur uyumuyorum üstelik sezeryan lı yım
Deletedmom_7 Umrann16 39. Haftadan selam. Uykular haram oldu şarkısını söylüyorum bebeğimin hareketleri artık can yakıyor 🥺🥴
htc34 Bende son iki aydır gece kaçta uyursam uyuyayım ne kadar yorgun olursam olayım en erken 04:50 en geç 5:30 da kalkıyorum tekrar uyumam sekizi dokuzu buluyor aşırı geriliyorum eşim kızım uyurken ben uyanık 😐bişeyde yapamıyorum