Senem11 Öncelikle merhaba bende kansızlık var doktorumun verdiği kan ilacı var vitaminler miğde bulantısı yapıyo böyle olan var mı ne yapmam lazım 21 haftalık hamileyim
Deletedmom_2 Senem11 benim de öyle vitaminler ishal yapti degistirdim bu sefer mide bulantisi mide yanmasi yapiyor o yuzden gaviscon verdi doktorum
Rozalin Senem11 evet mide bulantısı yapıyor sabah aç karna içiyorum çok beklemeden kahvaltı yapıyorum midem bulanmıyor böylece
Melismelo Bende icemedim ve şuan hamilelik anemisi var takviye serum takılmam lazım ama daha iyi oldu bence serumdan sonra daha ilac kullanmana gerek yok dedi cünki 🤷♀️ İlac icmekde zorlanıyorum
Senem11 Bende 13 ünde gidicem doktora o zaman söylicem bakalım kan testini sağlık ocağında yaptırdım bütün değerlerim düşmüş ilacı içtiğim gibi 15 dk sürmüyo hemen bulantısı yapıyo
Senem11 Rozalin bende her türlüsünü denedim aç tok hiç farketmedi yemekten bir saat sonra içtim yine aynı zaten hap ile aram hiç iyi değil
Rozalin Senem11 ben de geyno ferol sanol içtim ilk gebeliğimde bende tüm vücutta yaptı bu ikinci gebeliğimde doktora söyledim gynoferol verdi aç içip çok durunca mide bulantısı yaptı siz de kansızlık varsa illa içmeniz gerekiyorsa başka bir Demir hapı kullanın