serycckdl Bebeğimin böbreğinin biri daha geniş diğeri normal. Böbrek genişlemesi diye geçiyor, ilerleme şansıda yüksek bazende kendiliğinden geçiyormuş. Bu durumu yaşayan yada bilen varsa yazabilir mi ?
yeliz0707 serycckdl evet bizde de genişleme çıktı erkek bebeklerde olabiliyor doğumdan sonra kontrol edilecek dedi doktor. büyük ihtimalle geçiyormuş o yüzden fazla takılmadım
Dygsnkgl serycckdl oğlumdada var 32 haftalık olucak hala büyümeye devam ediyo suanda yapılıcak hiçbirşey yok doğumdan sonra takip edilicek umarım geçer yada sünnetle hal olur bilmiyorum ama kendim özellikle çocuk nefrolojisine götürücem özelde ne gerekiyosa yapıcam yeterki iyi olsun çok geçmiş olsun hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelip büyüsünler🤲
serycckdl Der_0 ilerliyor mu sizin ki ? Benim bebeğimin ki en son biri 6.6 gibi bişeydi. Büyüdükçe ilerlemez umarım 🤲🏻
serycckdl yeliz0707 Evet benimde erkek. Bende çok takılmamaya çalışıyorum ama elimde değil daha da büyüdümü diye içim içimi yiyor. Peki sizin genişliği için kaç mm dedi?
yeliz0707 serycckdl 5.5 ti en son 24 haftalık şu an. siz de doğunca geçip gideceğine odaklayın kendinizi stres yapmaya gerek yok her türlü çözümü olan bir durum
Yaprakvera serycckdl öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim evladınızı size bağışlasın🤲🏻 ben böbrek hastasıyım. Böbrekten çıkışlarda ve meshaneye girişlerde doğuştan darlık var. Bu yüzden böbreklerimin ebatları biri normalden çok büyük birlede normalden çok küçük. İkiside görevini yarım yapıyor. 7 kez ameliyat oldum ama doğuştan olduğu için düzelmiyor. Tek böbrekle yaşıyor sayılırım. Bu problemden dolayı yüksek tansiyonumda var. Ama hayatımı istediğim gibi yaşamama engel değil. 31+5 haftalık hamileyim. Spor yapabiliyorum. Sağlıklı beslenip bol su içtiğim sürece sorun yok yani
serycckdl Yaprakvera Çok geçmiş olsun rabbim daha da sağlık huzur versin🙏🏻 Böyle güzel şeyler duydukça motive oluyorum bende çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın hayırlısıyla. 🤗
serycckdl Hllaygun Biraz su içme sorunum var benimde 2 litreyi anca içiyorum. Ama dediğinizi yapmaya çalışacağım bebeğim için , çok sağolun 🙏🏻
serycckdl Rumuz123456 Çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin. Hayırlısıyla sağlığınıza kavuşursunuz tez zamanda inşallah.
serycckdl Hllaygun Bende daha çok içeceğim bundan sonra :) tekrar sağlıklı haberlerle konuşuruz inşallah 🙏🏻