Belief Kizlar 2 yaşında kızım var şimdi de 7 aylık hamileyim iki gündür sancı zonklama anlam veremedim bir agrim var aynı böyle bir durum yaşayan var mı acaba daha çok zaman geçmediği için gerilme yapıp agrimi yapıyor ki dikişler?
Derinsu2019 Belief ben tam 24ay deyince hamile kalmıştım son ay çok zorlandım ağrılarım olmuştu yürürken ve çok ayakta kalınca, arası az olduğu için bence
Sleepless_Mother Belief evet aynı sorun. Bende de var oğlum 2 yaşında bende ,36+2 hamileyim çok zorlanıyorum Dr. Bana erken dedi yaran daha taze demişti ama iş işten geçti 😂
MinnieMouse Belief kızım 26 aylık ve hamileliğim 24+5 henüz sezaryen yerimde sıkıntım yok. Ama benim hamileliklerimde karnım çok çıkmıyor. Onunla mutlaka ilgisi vardır. Karnın ne kadar çok çıkarsa o kadar zorlaşır.
Eminebayrambey Benim arada 4yil var şu anda 31,haftalık hamileyim benimde sezeryan yerim çok ayakda durunca ağrıyor dün doktora söyledim dikişlerin iyi duruyor karnın çok büyüyor ondan olabilir dedi
twohones Belief oğlum 22 aylık ben 38 haftalık hamileyim yarın sezaryenim var inşallah bir sorun yaşamadım