Cnsukdr51 Artık her an herşeye hazırlıklıyız teyzeler 🥲 cumartesi günü çatı muayenem var biraz tedirginlik var, sizde durumlar nasıl kaç aylık oldunuz 🫶
Smyy3496 Cnsukdr51 ben 4 kere çatı muayenesi oldum korkarak gitmediğim için gayet rahattım, korkarsanız canınız yanar derin bir nefes alın ve kendinizi rahat bırakın o esnada. 39+2 yim bu arada 🐣
yagmur_s Cnsukdr51 38+5 olduk. Geçen hafta çatı muayenem oldu normal doğum yolu gözüktü 😍 vee işlemden korkmayın hiç ama hiç bir şey hissetmedim. Gebelik çok rahat geçiyor tek sorunum enfeksiyon 🥺 ve artık kavuşmak için can atıyorummmmmm
Cnsukdr51 Oznurozdemir benimde endişelerim var açıkçası ama artık bir şekilde kendi kendime teselli vermem gerekiyor 🌸 ona göre doğum şekli belirlenecek mecbur 🥺
Smyy3496 Cnsukdr51 düzenli bir sancım yok, adet ağrısı gibi gelip giden ağrılar var. Bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz inşallah :)
Cnsukdr51 yagmur_s ay çok sevindim insallah bende normal doğum istiyorum herşey nasip tabi 🤲 enfeksiyon bende de var son zamanlar da akıntım çoğaldı vajinada baskı bel ağrıları doğum yaklaşıyor sanırım ondan hep. Artık kavuşmak icin gün sayar oldum 🥰
yagmur_s Cnsukdr51 akıntım benim de arttı ama işte enfeksiyondan korkuyorum bebeğe geçme ihtimali oluyormuş doğum kanalından geçerken ya da nişan gelirse vs bakalım son 9 gün sağlıkla kavuşmak istiyorum artık 😍
Svvl34 Cnsukdr51 35+0 olduk 🤰🏻 Sağlıkla gelsin minnoşlar🙏🏻 İnşallah çatı muayenen de hemencecik olur biter 🥰
Oznur3460 Cnsukdr51 Bnde 38 haftama girdim bgn ve Dr um bna 38de gelir demişti bugünde şiddetli sırt ağrısı yaşıyorum sitres korku heyecan hepsi vr
Cnsukdr51 Mlkysf benimde cumartesi belli olur net bir şekilde inşallah tez zamanda bebişinize kavuşursunuz, güzel bir doğumunuz olur 🙏🥰