Papatyam19273 Esra_essz belirtilerle cinsiyetin hiç bir alakası yok her hamilelik farklı oluyor iki kızım var ikisindede çok değişik belirtiler yaşadım ama cinsiyet aynıydı 😅
Hulus Esra_essz bel ağrısıyla cinsiyetin hic bir ilgisi yok ben çok fazla bel ağrısı yasadim kizim oluyor ama dediğim gibi herhangi bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum iş arkadasiminda oğlu olacak oda cok bel ağrısı çekti.
Ebuli3454 Esra_essz Oğlumda kızımda hiç hamile gibi değildim ateş gibiydim oğlumda belimi doğrultamıyorum kaşık ağrısından öldüm aylarca
oykubrakpnar Kızımda sadece bulantım olmuştu. Suan erkeğe hamileyim bel sırt kasık bacak heryerim agrıdı göğüs kafesim dahil
Meryyyy35 oykubrakpnar aynen bende daha önce 3 kızım var şuanda erkek bebek e hamileyim ne bel kaldı ne de bacak
Esra_essz oykubrakpnar bende de öyleydi kızda böyle bişey yoktu bulantı çok vardı o yüzden merak ettim bunda da tersi bulantım yok bel ağrısı çok var
Mer93 Esra_essz böyle şeylerin cinsiyetle alakası yoktur olsaydı doktorlar söylerdi heralde tıbbın o kadar geride olduğunu düşünmüyorum
mommysbrids Esra_essz 2 kizim var dayananilmayacak bel agrisi yasiyorum Cinsiyetle alakasi yok bunun 9 kilo almis olmama ragmen yasiyorum Yengem 29 kilo aldi sifir bel kasik karin agrisi erkek dogurdu BÜNYE MESELESİ
haklisinesracim Esra_essz kızımda kasıklarım ağrıdı oğlumda bel kuyruk sokumu ve bacaklar. Doğum sancısı da öyle oldu oğlumda bacak ve bel ağrısı çok yoğundu mesela