sunset_momy Ben 40+2 nişan bile gelmedi iki günde bir nst ye çağırdı. Sizde son durum ne? Suni sancı ile doğumu başlatma fikri aklınıza yatıyor mu ? Ya suni yiyip açıklık olmaz da sezeryana alırlarsa diye düşünmeden edemiyorum. Suniyi boşu boşuna yemiş olcam
Kumdurder sunset_momy ya bende 40 4 oldum ama.sancim gelsin diyorum şimdi.insalnlar durmuyor tehlikeli deyip duruyorlar ya
ZynpKara sunset_momy bukadar sabredip beklediysen az daha zaman ver derim sonuçta takiptesin bir sıkıntı olursa müdahale ederler
SWEETMOM2 Bnde 40 dayım sancım oluyor adet gini ara arada bıçak gibi giriyo kalakaliyorum bişey gelmedi Nisan su vs🥺 korkuyorum geçemi olur yarinmi belkide
SWEETMOM2 Kumdurder bnde okudum bu tarzda yorumlar canim tedirgin oldum ama gdersem smdisuni sancı verirler zaten özeller sezeryan daha yatkın korkuyorum ondan
Sevimli87 Kumdurder cumartesiye kadar gelmezse hastaneye gidicez. Benim bebek ters pozisyonda ama yine de normal doğum için bekliyoruz. Cumartesiye kadar gelmezse hastanede doğumu beklemek üzere yatış yapılacak. Hayırlısı diyip sabretmeye çalışıyorum.
Karansule Benimde cuma kontrolüm var suni verelim derse eğer bebek için risk yoksa beklemek istiyorum diyeceğim. Doğal sürece inanıyorum bebişlerimiz doğal süreçlerini tamamladıklarında gelecekler demek ki daha süreleri var biz ne kadar sabırsızlansakda