Betussdnz Aşılama ile hamile kaldım . 2 gün önce 324.9 çıktı bugün 623 tam 2 katı 648 ediyor bir sorun yoktur dimi ? Sağlıklıdır? Böyle deli gibi aynı şeyi sorup duruyorum ama uzun zaman sonra olunca insan bir garip oluyor
mavipapatyaa Betussdnz %60 oraninda dahi yükseltmişse doktorlar gayet normal buluyor. Herhangi bir sorun yok yükselişte ☺️ Allah sağlıklı huzurlu sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
tecrubesizanneadayi12 Betussdnz iki katı çıkmış kuzum küsüratlarına takılma hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
sedamom00 SaruMerve canım merhaba seninle hemen hemen aynıyız sen acaba keseyi ve bebeği gördün mü 5+2 kese küçük böyle bişey yaşadınız mı acaba
Sersel_15 Kaç haftalık şuan hemen kötü düşünme inşallah keseyi de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız bi an önce
Tubatgn Betussdnz kese genel olarak 6.haftada gözüküyor canım göremezsen üzülme, vajinal ultrasonda çıkar ama
SaruMerve sedamom00 canım ben 4+2 de keseyi gördüm 5+5 te gittim embriyo oluşuyo bebek var dedi doktorum 2 hafta snra kalp atışı İçin gel dedi
Betussdnz sedamom00 yok benim 2 kez betaya bakıldı . Ultrason için haftaya çarşamba dedi doktor şimdi göremeyiz dedi
SaruMerve Betussdnz benimkide haftaya gel demişti ben acile gitmiştim 4+2 deyken o zaman gördüler biraz geç gelin diyolar bilerek iyice ilerlesin diye yada geç döllenme olmuştur gibisinden felan 😊
Dilaraagk_ Betussdnz bende de tam iki katı olmamıştı ama yaklaşmıştı sizinki gibi geri bı daha kan vermedim on gün sonra doktora gittim keseyi gördük 🥰🐣 iki hafta sonra kalp için gidicem kötü düşünme 💕