PapatiA LamiyaMahmud eğer istiyorsanız bir süre geçtikten sonra paylaşın derim ben 8ay oldu Bır tane foto bıle koymadm herkes bılıyor tabi ama nazar gerçeği de var inanırız hepimiz eşimle bile bır foto attığımda ya huzursuzluk hıssedıypruz yasa bir güne tartışma çıkıyo bunu bızzat yaşadım ondan kendin doya doya yaşa süre ilerleyınce koymak ıstıyorsan koy derim
Utkulu1 LamiyaMahmud ben nazara çok inanıyorum. Oturduğum mahallede herkes beni konuşur kayinvalideme maşallah gelin karni burnunda hem ise gidiyor hem çocuğa bakıyor temizliğini eksik etmiyor vs diye. Böyle şeyler her duyulduğunda benim başıma iş geliyor. Geçen merdivenden düştüm ertesi günü işten eve gelirken geçmiş olduğum caddeye Yıldırım düştü etraftakiler olmasa yigiliyordum yere. Ertesi günü 2 tane kedi saldırdı üstüme ki aşırı huylanirim ben. Eşim evden çıkma artık sokakta Bi yerde dogurcan diyor 🙄
Asyabuse İçim içimi yiyor paylaşmak istiyorum ama valla bende korkuyorum 12+5teyim. Herkese duyurasım var 🙈 ama karar verdim cinsiyette paylaşıcam. Yani sizin zamanlarınızda çoktan paylaşmış olucam 😇 Siz duanızı edin Allah korur masumları 🌸