Kubrailkan Bebeğinize en son aldığınız eşya kıyafet oyuncak hepsi olur 😍 Benim kızım 4 aylık az önce bu yürüme arkadaşını aldık 🥰🥳🙏
Burcu-2634 Kubrailkan bez, ıslak mendil, ek gıda için meyve püresi verebilceğim delikli emzik(adını bilmiyorum🙈), emzik, pamuk kıyafet olarak sorarsan annesinin minik prensesi yazılı takım 😂
_ozlmm Kubrailkan ana kucağı alıp bitirdik oda bugün geldi çok güzel çok beğendim ama geri poşetlediğim için açmaya üşendim o yüzden resim attım 😂
Snemgokbil Kubrailkan hergun bsey alıyorum ya dayanamıyorum ikinci çocuk ama yinede çalışıyorum işten gelirken 100 kazanıyorsam 200 Luk alisvris yapıyorum çalışmadan daha karliyim😀 en iyisi evde oturayım ben
kitapkurdu Kubrailkan 2.bebek olduğu İçin daha bişey almadık 🤭 herşeyimiz var evde. Cinsiyet belli olduktan sonra hastane çıkışı bir iki zıbın alırız. Kız olursa bir de dışarı çıkarken giydirmek için birkaç parça bişey alırız. Tabi şampuan bebek bezi ıslak mendiller ayır onlar zaten alınmak
3MelekAnnesiiii Kubrailkan bebisimin bi abisi bide ablasi oldugu icin genel olarak herseyi var bende bugun ona bi kuru fasulye pilav hediye ettim🤣🤣🤣 (caniniz cekmesin)
1prensannesi__ Kubrailkan Bebek arabasını aldık oğluşuma e bebekte görüp dayanamadım şu çıngıraklı çorapları aldık bakım çantamzda kargoda geliyor😅💃30+3 haftalık olduk❤️🥰
Asel_meva 1prensannesi__ Ne güzel istedğinz herşeyi alıyorsunuz 😊😊keşke bende alabilsem keşke doğacak çocuğuma istediği hayatı verebilsem
Sumeyyeabdi Kubrailkan 2 paket sleepy bez bi paket 3 lu ıslak mendil ve yeni doğan şampuan arkadaşım ve komsum kızının yenidoğan kıyafetlerini verdi onlar var sadece🥰