ikimelekannesi___ Soru başlıkta kizlar yardım edin nolur çok acıyor zeytin yağı lansinoh krem ve kendi sütümü sürdüm denedim hala aciyor
Deletedmom_33 ikimelekannesi___ havuç lapası görmüştüm ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Ben sağım yapıyordum sade süt sürünce geçiyordu sabaha.
elmaliiturtaa ikimelekannesi___ ben daha doğum yapmadım ama göğüslerim hep yaraydı madecasol sürdüm çok şükür ki iyileşti ama emzirdiğin için sür yıka zor olabilir bide garmastan kremi inanılmaz öneriyorlar onuda alıp deneyeceğim 🌸
Hilolosko ikimelekannesi___ ayva çekirdeğini jel haline getirip kullanan duydum ama faydası var mı bilmiyorum henüz doğum yapmadım bilmiyorum ama gümüş kapak mutlaka edin diye tavsiyeler alıyorum
ikimelekannesi___ Deletedmom_33 Meryemgundogdu2_ elmaliiturtaa Nehir__ce Baharrrrrrrr Hilolosko Leydaaa_12 Anneolmak93 bosyapmaa Kleopatraa Seda35 kizannesiyimm Eylulzeynep1 Hulus kelebek_17 Kizlar Alalh hepinizden razı olsun daha üç gündür doğ yaptım ilk günden beri yaralı göğüsler ile emziriyorum hepiniz iki iç şeyi özellikle onermsisimiz hepsini demeyeceğim Allah’ın izniyle o kadar çok çaresizim ki anlatamam hepinize teşekkürler ❤️
Meryemgundogdu2_ Hemen yarın kendinize gümüş kapak alın saatler içinde geçer yaralarınızı. Tecrübeyle sabittir👌 E bebeğin kendi markasını almıştım kızımda ben de çok çektim gece taktım sabaha bir şey yoktu👌
Baharrrrrrrr Hem gümüş kapak hem de madecasol krem emzirmeden önce yıkaman lazım tabiki ama bu şekilde hızlıca iyileşirr ama kesin kesin o gümüş kapaklardan all
Leydaaa_12 Valla benimde çok fenaydı ama sonra düzeldi bebek emdikçe kendiliğinden geçmediği sürece başka şeyler tam fayda etmiyor ben ağlıyordum resmen bebeğim emerken
Kleopatraa ikimelekannesi___ Kesinlikle gümüş kapak derim.. E bebekten aldım 999 ayar.. Bir gün bile olmadan göğsümdeki yaraları iyileştirdi bir daha asla sıkıntı yaşamadım şiddetle almanızı tavsiye ediyorum..
Seda35 ikimelekannesi___ benim 40 gun gecmemisti ne denediysen olmadi ikinci dogumumda gümüş kapak denicem umarım ise yarar deneyin herkes onu tavsiye ediyor
kizannesiyimm Benim de göğsüm yarıldı emzirmekten. Lanomast diye bir krem aldı eşim eczaneden. Mucize gibi bir krem. Hatta burda post açıp söylemiştim.
Eylulzeynep1 ikimelekannesi___ kuru bamyayi kaynatip suyunu pamukla göğsunuze koyun emzireceginiz zaman yikayin 2 gunde gecti benim
Hulus ikimelekannesi___ ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile 20. Haftamdan itibaren garmastan Pomad sürmeye başladım çevremde çok kişi bunu kullanmış sonrasında öğrendim hic biri yara sorunu yaşamamış bir araştırın isterseniz.
kelebek_17 ikimelekannesi___ yara ise tahinin üzerindeki yağ bir gecede geçiriyor. sürüp streç film kapatın. gümüş kapak alacaktım birde bunu deniyim dedim, kapağa hiç gerek kalmadı.