Semaaaa1 Eyll06 ben ilk 16 haftalıkken küçük küçük hissetmeye başlamıştım ancak emin olamamıştım. 1 ay sonrasında net şekilde kendini belli etmeye başlamıştı. Şuan 24 haftalığız uzun zamandır sağ sol her tarafımda balık geziyor sanki🤣 hatta videoya çekmiştim baya belli ediyor kendini şiddetli falan. Benimde ilk hamileliğim ama kişiden kişiye göre değişiyormuş bu süreç. Daha zamanı var minnoşun demek ki 😊
Seyma-Aslan00 Eyll06 bende 24. Haftama kadar öyle cok net hissedemiyordum. Zayıf olmama rağmen😄 24 ten 28 e kadar biraz daha iyi hissetmeye basladım. Zaten 28 den sonra tam düzene giriyormuş su an 34 üz cok sükür. Büyüdükçe hissedersin bebisini icin rahat olsun♥️
Defne_momm Eyll06 ilk gebeliklerde geç olabiliyormuş benimde ilk gebeliğim bende 22 de net olarak hissetmiştim, telaşlanmayın bikac haftaya güm güm vuracaktir inşallah 😊👶🏻
Defne_momm Yelizdiyebiri o biraz daha sonra oluyor yani ben 22 de kendim net hissetmiştim ama eşim 24 haftaya geldiğimde elimi karnıma koyunca evet vuruyor sanki avuç içime demişti ama 25 den sonra zaten eşim de çok rahat hissediyordu. Özellikle biraz yorulup sonrasında koltuğa geçip dümdüz uzandığında başlıyordu vurmaya. Kişiden kişiye muhakkak degisir ama sakin stres yapmayın herşey sırasıyla oluyor allahın izni ile😊
Yelizdiyebiri Defne_momm Allah bır an once sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasıp eder inşallah 🤗 yani cok elham yapıyorum hıssetmeyınce sureklı ultrasona gırıp acaba bısıyımı oldu dıye bakmak ıstıyorum
SinemBdm 27 haftalığız şuanda 24 de daha net hissetmeye başlamıştım öncesinde bağırsaklarım mı bebek mi emin olamıyorumdum, şuanda kıpır kıpırız 🙏🏼
SinemBdm Eyll06 gebeliğin tek özlenecek yanı gibi geliyor kıpır kıpır inşallah çok bekletmez seni. Çalışıyorum akşam eve gelip uzandığımda sanki hissediyor halimi başlıyor kıpırdamaya, başkası elini karnıma koyunca hareketi kesiyor anlıyor ben olmadığımı 🫢
Eyll06 SinemBdm ben çalışmıyorum hep evdeyim ozellıkle yatıp dınlıyorum yoook hareket falan valla çok üşengeç benımki herhalde