yagmur_225 erkekler böyle maalesef bizim gibi bakmıyorlar. Onların penceresi çok farklı. O yüzden canını sıkma üzülme, içinden geldiği gibi yap. Eşine de kızma, hepsi aynı bunların 🙄 bir kızım var ikinci için 1 seneden fazla uğraştık, bir dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim. Haliyle eşimhem psikolojik hem maddi olarak yıprandı. Ben ona göre daha güçlü bir insanım, çok yipranmadim. Üzüldüm tabi ama onun kadar korkularına esir olan biri değilim. Sonra tekrar hamile kaldım, test yaptığımda ne sevindi ne ilgilendi yorum bile yapmadı. O kadar üzüldüm ki tartışma çıkardım. Aradan zaman geçince neden böyle davrandığını söyledi, yaşadığımız olumsuzluklar yüzünden erkenden sevinirsek ben üzülürüm diye düşünüyormuş. Halbu ki aslında üzülme duygusu onda daha ağır. Kişi kendinden bilir işi hesabı, nasıl tepki versem de negatif sonuçlanırsa çok etkilenmese diye düşünürken aslında bana iyilik değil kötülük yaptı. Tabi bunu kasıtlı yapmadı. Senin eşin de muhtemelen aynı şekilde kendi üzüntüsünü bildiği için senin adına böyle bir algı geliştirmiş. Yani Allah esirgesin negatif bir durum olursa sen üzüleceksin diye düşünerek böyle yapıyor olabilir. Aslında erkekler bu konuda daha güçsüz ama işte 🤗 ellerinden bu kadarı geliyor.