Ben de burda yaklaşık 1buçuk ay önce doktor kesenin şekli bozuk deyip şüphelendi böyle olan var mı diye post açmıştım. Bunu yaşayıp da sonradan düzelen herkes üzülme sakin ol vs vs diye beni sakinleştirmişti bende düzeleceğine çok inanmıştım. Fakat sonraki haftalarda kesenin şekli düzelmediği gibi keseden başka parçalar da gördü doktor ve mol yani üzüm gebeliğinden şüphe edip muayenelerini buna göre sıklaştırdı. Öncesinde ultrasona girdim sonrasında mr’a. Her ikisinfr de bebeğin durumu çok normal olduğu için birşey diyemediler. Doktorum perinatolojiye sevk etti orda da ultrasonda anlaşılmadı profesörler kurulu topladı ve cvs denilen bi işlem önerdiler karnımdan iğne ile bebeğin eşinden parça alacaklardı ben de kabul ettim 22 ağustosta parçayı verdim sonuç bekliyoruz.
Daha önce de iki düşüğüm var.
Sizin süreciniz böyle ilerlemeyebilir canınızı sıkmak için bunları anlatmıyorum inşallah düzelir sizinki benim gibi karmaşık olmaz ama demek istediğim şey şu buradakiler de sonuçta birer anne adayı ve doktor değiller yaşadıklarından hareketle yorum yapıyorlar. Bunlara tamamen inanarak düzelecek diye de bakmayın, kesem düzensiz deyip başınıza tüm felaketler gelmiş gibi de davranmayın. Sakin olun ve doktorunuzla beraber süreci izleyin inşallah gönlünüzdeki nasip olur, Rabbim cümlemizin yardımcısı ve müjdecisi olsun 🤲🏻