Tugbakose Bir buçuk milyardan başlayan fiyatları duyunca gerçekten sok oluyorum ilk evladımdan sonra aradan uc sene geçmiş ne cok pahalanmış
Burcutopal Nur8sonmezz yani ne anlama geliyor dusuk butceli ultrason doktora her gittigimizde ultrasona giriyoruz yeni gebeyim ne demek istenildigini anlamadm açıklayabilir misiniz
Tugbakose Nerede yaptırdınız peki soylermisiniz 🥲 yanı medipol, safa hastanesi , bir buçuk milyar fiyat cektiler bana
1erkekkannesiiii Tugbakose 2020 TL dedi medipol Bağcılar ama gidince 1500 dediler. doktor 1 buçuk saat baktı cidden ne kadar pahalı olsa da cok uğraştı helal olsun dedim 🥹😁
Nur8sonmezz Burcutopal daha düşük bütçeli detaylı ultrason diye başlık açmışsın posttada bir buçuk milyardan başlıyor diyince detaylı ultrason bir buçuk milyar diye anladım ben ? Eğer öyleyse pahalıymış gerçekten ben 400 e yaptırdım demek istedim
Dygsnkgl Tugbakose cerrahpaşada yaptırdım ben randevu alıp suanda 430 tl prof dr ali benian perinataloji online sistem yada arayak bilgi yada randevu alabilirsiniz
Aselinannesi3 Tugbakose 250 dediler detaylıya tanıdık olduğu için arada biraz daha düşecek hatta. Fiyatları görüyorum en düşük ben söyledim sanırım şok oldum. Devlette yaptıracaktım 10 15 dakika anca bakıyorlarmış. Haftaya gidicem nasipse detaylıya