Paradise1_ Kızlar yarın doktora gideceğim keseyi öğreneceğiz inşallah sizler kayınvalidenize ailenize ne zaman söylediniz ? Yarın görürüsek inşallah söylemek istiyorum çok heyecan yaptım
fatmaa37demi5 Paradise1_ eşim heyecandan annesini babasını arayıp soylemisti bende bizimkilere söyledim. Diğer aile bireylerine 2. Aydan sonra söyledik
carmellawaldorf Paradise1_ biz de zar zor keseyi beklemiştik 5.haftada kese görününce söyledik hemen🥰
angela4 Paradise1_ Öğrendiğimiz günün akşamı whatsappta görüntülü aradık ailelerimizi eşimle beraber söyledik🥰
Derya Paradise1_ ultrasonda netleşene kadar söylemedim gerçi gittğimde 8 haftalıktı kalp atışı vardı o yüzden ultrasonu alıp gitmiştik eşimle ama diğer çevreye pek söyleme taraftarı olmadım 🌸
Paradise1_ fatmaa37demi5 benim ki aşırı şey söylemeyelim desem 9 ay söylemez şimdi bile bekleyelim diyor bir şey olur kalbi duyulmaz falan diye korkuyor bende korkuyorum ama söylemekte istiyorum
Derya Paradise1_ biraz bekleyin o zaman derim ister istemez sevinçten herkese duyuruluyor netleşsin kesinleşsin herşeyi gönül rahatlığı ile söyle
Sevgiiss Paradise1_ canım çok şükür sıkıntı yaşamadım 32 haftadayım ama şimdiki aklım olsa kalp atışını bekle derim
Fattuma Paradise1_ önceki gebeligimde ayni hafta söyledim,sonra kalbi durdu, düşük oldu diye 2.gebelikte 3 ay soylemedim,3.ay soyledigim hafta tekrar kanamam basladi ☺️🤣simdi 31 haftalığız ama muhtemelen bundan sonra hamile kalsam doğuma kadar soylemem🤣🤣