Rabianurbudak Benim kasıklarımda agrı ve sancı oluyor ağırlık oluyor çok fazla bel agrısı ve ara ara gıren sancılar oluyor birde gece yatakta donememek koltukta oturamamak öyle işte sizde durumlar nedir 37+2 haftalık hamileyim bir an önce doğursam hemen 😂😂
Deletedmom547899 Rabianurbudak yarın 39 oluyorum ne sancı ne acı neden hiç birşey yok bu bebek neden doğmuyor 😂
Saribezlikadin Rabianurbudak bende 37+2 vallahi esim kolumdan tutuyo gece öyle dönüyorum yatakta pelviklerim aşırı derecede ağrıyo dayak yemis gibi uyanıyorum sabah 😀
Burcu-2634 Rabianurbudak anlattıklarınızın fazlası var eksiği yok bende aynı yatakta dönememe, yataktan kalkamama, yürürken kasık ağrısı birde bebeğin kendini aşağı itiyo gibi olması falan filan gece 12 den sonra 38. Haftaya giriyoruz doğuma kalıyor 5 gün
Aysef27 Rabianurbudak 38+4 oluyoruz bu gecenin sonunda bugun butun gunumuz hastanede gecti 2 cm aciklik duzensiz sancilar nat ye bagli gecti tum gunum nerdeyse yatis vericeklerdi suni sanci verilip dogum baslatilacakdi aciklik ilerleseydi ama artik ilk gebelik icin 2 cm acikligi aciklik bile saymiyoruz diyorlar
Cigdemm1 Deletedmom547899 bende yarın 39 oluyorum arada adet sancısı oluyor ama 10 15 saniye sürüyor geçiyor sertleşmeler oluyor bir de dün kontrol vardı açık sancı yoktu
oykubrakpnar 37+1 im cuma günü kolestaz tanısıyla sezeryana alınacağım. Bende biran önce dogursam diyodum ama ani oldu sanki aşırıda gerginim ikinci sezeryanim bide. Of of
Rabianurbudak oykubrakpnar stres yapmayın sağlıklı bir sekılde kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi
oykubrakpnar Rabianurbudak ilk sezeryanımı düşündükçe stres yapmamak elimde değil. Amin inşallah sagolun🙏
Deletedmom547899 northandmother ne zaman acilman olduuu.benle aynı olup sancısı olan birini okuyunca aha diyorum sıra bende😂
northandmother Deletedmom547899 38 e girmemiştim daha sancıyla gittim 1 cm di daha yeni 3 oldu ama ne gelen var ne giden 😅
Rabianurbudak Burcu-2634 bende sezeryan istedim acı esigim dusuk korkuyorum ama yapamayız dediler ilk gebelik
Deletedmom547899 northandmother darısı başıma 😂 doğurursan yaz tecrübelerini.ilk doğumum olucak acayip tedirginim😂
Enguzelgelin- Kuyruk sokumum innnnanılmaz acıyor, arada belimden bacağıma bıçak saplanıyor gibi oluyor, çatı kemiklerim zaten kendinden geçti, 37+4 üm. Ama sanki 40 gibi hissediyorum. Gelmeye de niyeti yok bence 😄
Aysef27 BusraAltiok ben yarina dogurmus olabilirim kasilmalarim var yavas yavas sıklaşıyor gibi hastaneden zor birakdilar zaten