Omersmom88 Kizlar idrar yollarimda enfeksiyon varmış ciddi derecede manurol diye bi toz verdi suya karıştırıp içtim ama bugün akşama kadar bikac sefer ishal oldum acaba kullanan var mı ilaçtan mi olmuştur ishal
ElizzMom Omersmom88 32. Haftadayım 1 gün önce bende kullandım ve bende akşama kadar bi kaç sefer çıktım. İlacın yan etkisinde ishal var zaten canım
Melegimin_annesi Omersmom88 hamileliğim başından beri enfeksiyon var sürekli cektim acısını banada aynı tozdan verdi içtim ishal yaptı 3 4 gün sürdü kâğıtta yazıyordu şikayetlerinde zaten tekrar doktordan ilaç istemedim sürekli yıkayıp kuru tutup sık iç çamaşırımı değiştiriyorum
ElizzMom Omersmom88 yok hayır bugün geçti mesela. Merak etme bir şey olmaz olsa doktorlar ilaçları bize vermezler zaten :)
Dmttthemum Yok canım beni de perişan ediyor bu monurol tuvaletten çıkamıyorum ¾ gün boyunca Allah’ın izniyle bir şey olmaz bol sıvı al çok çok aşırıysa doktoruna söyle ama
Dmttthemum Omersmom88 herkesin bünyesi farklıdır bir kere de 5 gün sürmüştü monurol kullandığımda hatta kaynanamın evindeydim perişan olmuştum resmen bende travma yaratmıştı😬