mhtp18 Tek eksiğim bu diyebilirim 34. Haftaya girdim ama henüz begenemedim fikir istiyorum nereden aldınız
sydv mhtp18 lohusacenneti.com dan aldım aynı fotolarda göründüğü gibi gayet güzel bir tık ince denebilir ama bu takımlaın geneli ince zaten kumaşları yumuşacık hemen teslim bi sabahlıklı pijama bir gecelik aldım ☺️
Tubitoo mhtp18 takip etmenizi öneririm hem uygun fiyatlı hem de her zaman kullanılabileceğiniz ürünler var . https://instagram.com/jarpierre_outlet?utm_source=ig_profile_share&igshid=15lxxtxb7kx90
mhtp18 Defnenzl cok güzelmiş güle güle kullanın ama benim dogum Kasım da insallah sıfır kollu degıl de uzun kollu olması daha iyi sanki
mhtp18 Defnenzl ben beyazını göremedim linkini atar msnz farklı modellerin beyazı var sabahlıkla iyi olur dediğiniz gibi
ArzuGl Ben normal bi çamaşırcıdan aldım. 2 takım pijama önden düğmeli tanesi 25tl, 1 tane uzun kollu uzun gecelik önden düğmeli 35tl. Bu tarz şeyleri lohusa diye aratınca direk 100 tl ye çıkıyor bence etrafında çarşısı olan bi yere gidip normal bi çamaşırcıdan alsanız daha uygun olur.
mhtp18 ArzuGl evet cok iyi fiyata almişsiniz yasadıgım yerde alabileceğim bi yer yok malesef mecbur İnternetten sipariş vercem siz de güle güle kullanın inşallah