Selam tatlış anneler❤️
Pazartesi günü saat 10:21 de sezaryen doğumla melegime kavustum❤️ Şimdi detaylı anlatıma gecebilirim🤗
Sabah 7:30 da hastaneye yatısım yapıldı kan alındı serum takıldı odamda beklemeye alındım saat 10 ameliyatım vardı basta bi saat ertelendi dediler dedim oh bi saat uyuyabilirim çünkü iki gün boyunca hiç uyuyamamıstım son saat uyku bastırmıstı. Neyse sonradan ameliyat ekibi tam onda beni almaya geldi beni aldı bi heyecan ama dısarıdan bakanlar ne kadar sakin diyo yüzüme yansımıyor içimdeki kıyamet 😅 neyse aldılar beni ameliyata epidural yapıldı ve çok az bi acı hissettim sonra bacaklarım karıncalandı ve buz gibi oldu karnımı ciziyolar sanıyordum çünkü sadece çok az bi dokunma hissi vardı 5 dk geçti geçmedi derken minigimin çığlıgını duydum çünkü ağlamak degildi resmen avaz avaz aglıyordu(yan tarafta bi bebek doğmustu benimkinden önce garibim sessiz sessiz aglıyordu venim cıyaklayınca resmen diger bebisin sesi kesildi korkudan😅) bebisi aldı gittiler giydirmeye neyse beni kapatmaya basladılar ama hala his yok aklım bebiste sadece cunku yanıma gelene kadar ciyakladı çok korktum bişeymi oldu diye hatta doktorum dalga gecti pek cevval olucak allah yardımcın olsun falan dedi, neyse yanıma getirdiler yanağı yanağıma değince sustu saçları simsiyah lop yanaklı güzel güzlü bi melekti resmen🥹 odamıza beraber gectik hemen emzirmemi söylediler çok sükür sapsik hemen tuttu sütümde geldi bende bi kaç saat sonra yürüyüs yaptım hemen gaz cıkısım oldu herşey yolunda gitti anlayacagınız
Ama 2 günlük annelik tecrübemle söylüyorum peygamber sabrı denen sey annnelerde mevcutmus cidden sezaryen yerim perşembe günü çok zorladı beni sütüm gelmedi meva gögüs uclarımı yara yaptı aç oldugu için çiyak çiyak ağladı en son mama alıdıkda bebis rahatladı ama benim agrım hiç geçmedi arkadasım hemşireydi ondan rica ettim geldi iğne yaptı sağolsun öyle gece uyudum dinlendim bu günse çok daha iyiyim sütümde gelmeye basladı ağrılarım azaldı meva ortalıgı daha az yıkıyor😅
Agrılarımdan hiç anlayamadım iki gün boyunca ama bu gün daha net anladım dünyadaki en güzel şeymis anne olmak gördüğüm görebilecegim en en güzel şey evlatmıs çok şükür rabbim bana nasip etti insallah isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️❤️