Lylts Kızlar 2 gündür günde 1 kez çıkıyorum ama ishal çıkıyorum bebeğin gelişimini etkiler mi aylardır hazır su içiyorum iki gündür çeşmeden içtim işe başlayınca cuma günü doktor randevum var bi panik oldum açıkçası
[silindi] Lylts bende huzursuz bagirsak sendromu var ayaklarimi usutiyim sutlu seyler tuketiyim gunde 2 kez ishal olabilirim antibiyotik kullandim 5 gun 7gundur gunde 1 ishalim doktorumda biliyor bir sorun olmuyor
Lylts [silindi] benim bildiğim bağırsak sorunum yoktu yeni başlayınca tedirgin oldum bi günde 1 kez oluyor bi korkmadım değil nette saçma sapan şeyler yazıyor ☹️
Zeynppppp Kız bende şu an ishal oldum 28 haftadayım ölcem ağrıyor karnım üşüttüm kesin bizim burda havslar serinledi atlet giymemiştim bugğn of
Lylts Zeynppppp ya benim dün başladı bilemedim bende havalar serinledi ama bana ateş basıyor diye klimayı açıyorum gece hareketleri hissediyorum baya da yine de çocuk da etkilenir mi bilemedim 3 litreye yakın su da içiyorum 2 gündür çeşme suyu içiyorum ondan mı oldu bilemedim