38+4 de gelen prensesim Hamileliğimin sonları zorlu geçti öncelikle. 33 den itibaren surekli sancım cıkıuordu bir haftadır da surekli kalp atışı dusuk kotu cıkıyordu.bu sabah kontrol için hastaneye geldim nst çekildim sonrasında doktorum alttan muayne etmek istediğini soyledi açılmam 1 cm varmıs gel birde ultrason dan bakalım dedi bu arada bu zamana kadar normal dogum surecindeydik. Ultrason da birseylerin kotu hissettiğini hissettim acıkcası devlette dogum oldu ve kontroller de aynı sekilde ultrason da 3 4 dk net kontrol etti bence cogu devlette bir sorun olmadıkça bu kadar uzun bakmıyorlar. Neyse seni yatırıyorum salmayacağıö bu sefer dedi ( 3 haftaya yakın sancıfan yattom 2 kez) normal dogumdan korkan biriydim yatoracagım deyince ilk sordgum bu oldu tabi normal dogum önceliğim dedi. Yatıs islemlerinde bir takım karışıklıklardan sonra odama geötim tekrar nst baglandı ve kalp ritmi yine benim fark edeceğim derece kotu coktı işin özü doktor bana sordu doguma almak istiyorum sende istiyor musun diue , doktoruma guveniyprım siz ne derseniz o dedim direk ve 1 saat sonrasında sezeryan için hazır olacağımı söyledi… Heyecandan ellerim titriyor kızıma kavusacagıö için cok mutluyum tabi. Bu arada sezeryana kadar hiçbir yapılan seyde dayanılmayacak bir acı hissetmedim sırta vurulan igne normal iğnelerden ince bence hiç acıtmıyor sontaydı sanırım adı onda da kesinlikle kendini sıkmazsan dayanılmayacak bir acı değil hatta bu muydu dedim içimden bunlar için mi korkmusum.. sezeryanım da cok güzel geöti bence mide bulantılarım oldu evet bir ara bayılcagımı hissettim diyebilirim ama çalısanların ilgisi cok iyiydi kesinlikle bu konuda sanslıydım, bir yandan kendimi kontrol etmeye çalıştım panik yapıp tamamen bayıltılmamak için. Bir yandan da doktorları kızımı dinlemeye çalıştım. Bebeğime kordon dolanmıs 4 kez sanırım Boyle duydum. Tabiki bunu kızımın aglayısından sonra duymak beni rahatlattı. Doktorumdan cok memnun kaldım 20 yasında genc anneyim korkularımı hissetmiş olacak ki gerekli yerlerde korkutmasın bilgiler verdi hep illaki biliyordur kordon konusunu detaylı oldum 1 hafta önce detaylı sanırım yani hastane ultrasonundan baktılar fark edilmiştir.. belki anlattıklarımdan sonra hassas bulacak olabilirler ama benim gozumdeki en iyi dogum anı oldu.. sukur kuveze girmedi bebeğim yanımda sutum direk geldi 2 kez kustu hemsireler cok emzirdiğin için olabilir dediler o yuzden telaşlanmak istemiyorum ne kadar rahat olmaya calısırsam o kadar rahat geçti dogumum diyebilirim