Dlkk Merhabalar ben 36 haftalık hamileyim yeni tayin olduk Bolu'ya. Gerçekten iyi bir doktor önerisi olan var mı ?
Ezgi14 Dlkk ben 23. Haftaya kadar cagsu hastanesinde dogu kemige gittim 2 haftadir kafam karisik doktor degistirmekle degistirmemek arasinda. 😐 fatma hatun hastanesi alev hanim karistirdi kafami 😁
Dlkk Ben de arzu hanıma gittim tavsiye üzerine ama benim de kafam karışık ben normal doğum istiyorum sanki doktorun da pek gönlü yok gibi salı günü çatı muayenesine gidicem bakalım orda belli olacak herşey. Alev hanım iyi bir doktor mu neden kafan karıştı ?
Ezgi14 Dlkk bence alev hanim iyi ve ilgili. Ama cagsu evime daha yakin . ve fatma hatunun odalari ameliyat hanesi acikcasi sartlari cagsu gibi mi bilmediğim icin kafam karisti 😐
Dlkk Ezgi14 ben de kararsız kaldım bakalım salı gününden sonra sezaryene yönlendirme yaparsa alev hanıma bir bakarım 😊
Dlkk 37+4'te bebeğimi kucağıma aldım ve normal doğum oldu çok şükür şimdi 16 günlüğüz senin nasıl gidiyor 🤗
Ezgi14 Dlkk hayırlı olsun :) bende 29+3 teyim. Zaman durdu geçmiyor sanki.. Hangi doktorda yaptin dogumu
Dlkk Teşekkür ederim canım cagsuda arzu hanımda yaptım merak etme geçer Zaman bence tadını çıkar en güzel zamanların bu zamanlar sonra başlasın uykusuz geceler 🙈🙈