ebrarmom08 Kızlar bişey sormak istiyorum Benim adetim 5 gün gecikince beta hcg yaptrdim sonuc 55.2 ckti bu gecikmeye gore degerim cokmu dusuk 🤔😑😑
Seldaapk ebrarmom08 geç dollenmelede oluyor öyle benim ilk değerim 11.8 di 2 gün arayla kan vermiştim sürekli 3 hafta geç döllenme vardi
BeyzZaA Benim regl günümde 660 çıktı ama herkezinde dediği gibi geç döllenme olabilir sizinki ebrarmom08
Eylul_lll Degerler hamilelik haftana göre artis sağlıyor diye biliyorum ama sonucu dkra gostermedin sanirim umitlendirmek istemiyorum ama büyük ihtimal hamilesin bence sabah hemen evde ovulasyon testi yapmalisin umarim istiyosan hamilesindir
Selim_Alparslan Canım benimde 5 gün gecikince 58 di geç döllenmeydi 🙂 yani geç yumurtlamışsın dedi doktorum artışlarını 2 günde bir takip et hayırlı olsun 🙂😍
Pinarrr56 Canim benimde 2 gun gectiginde 14.45 di doktor hatta gebelik olmayabilir demişti ama 1 hafta içind 1590 oldu ve şuan 10 haftalık hamileyim sende oylesindir😊😊
Babies16 ebrarmom08 gec yumurtlamissinizdir gec dollenmistr.onemli olan 2 gunde 2 kat artmasi.sadece bu degerle bi yere varilamaz