Haticeeklyc İri bebeğin haftasıyla alakası var bence. 35 36. Haftada 3.600 ise fazla iri bebek diye geçiyor. Yengem 35.haftasında 3.700 ile doğum yaptı iri bebek takibiyle doğum yapmış.
Nazendehanim SutlacimiYedimmiBen 3700 sonrasına iri derim ben 3600 de iri sayılabilir ama normalin bı tık üstü abartılacak bir durum değil,kimisi kilolu doğurmayi.maharet sayıyor ondan tutturmuştur
SutlacimiYedimmiBen Nazendehanim iri bebegi vajinadan cikarmak maharet tabiki ama 4 ve uzeri olursa iridir 2.500-4.000 arasi normal kilo kabul ediliyor
SutlacimiYedimmiBen Busbuss12 ben 4.110 gr dogurdum da 4.300den yukarısını doguramazdim heralde zaten buyugunu doğurmuş 4bucuk yaninda küçük kalıyor onuda doğurur 😃
yalcinsevda_06 SutlacimiYedimmiBen abini çıkar çıkmaz askere yollasalarmış😂😂helal olsun annene valla nasıl doğurmuş onu
yalcinsevda_06 SutlacimiYedimmiBen pardon canım ya hatlar karıştı 😂 ama tıpta iri bebek şöyle var fetal makrazomi deniliyormuş bebeğin en az 4000 g olması lazımmış onun aşağısı normal
iremcannn1907 SutlacimiYedimmiBen malesef canım normal doğumdan sezaryene döndü son anda. Açılmam hiç yoktu
Whitewomen SutlacimiYedimmiBen Ablam 4.500 kg doğurdu çok zorlandı. Ben 3.270 kg doğurdum. Inanılmaz derece zor geçti çünkü çatım dar pelviks kemiklerim içe doğruymuş doğumda farkedildi. Bebeklerin iri yada düşük kiloda olması çok mu önemli sonuç itibari ile sağlıklı olmaları önemli herşeyden önce.
yalcinsevda_06 SutlacimiYedimmiBen Anlamak istemedikten sonra kendini parçalasan da arkadaşın ikna olmaz kuzu boşver
Ziynet4459 SutlacimiYedimmiBen benim yeğenim 3800 doğdu doktor ona da iri dedi sezeryan oldu kardeşim ama kardeşim 4500 kilo doğdu iri bebek o civardır bence