poyrazvearya Erbe ben öğrendiğimde 15740 dı 5+6 haftalıktı kese direk göründü bir hafta sonra kalbini dinledik siz bence şuan kalbini de dinlersiniz 6 haftalık falandır sanırım
Erbe Hilal-95 bakilmdi bugün öğrendim bebeğim daha dört aylık doğumdan beri adet olmuyordum hiç beklemiyordum bebeğim emmeyince suphelendik
Tubatgn Son regl tarihinden itibaren hamileliğini hesaplayabilirsin canım, daha sonra ultrasonda net haftan çıkar.
Erbe Tubatgn son adet tarihim yok cnku bebeğim dört aylık doğumdan beri hiç adet olmadım bebeğim iki haftadır emmedigu için halam şüphelendi hamileysen sütun acimistir test yap dedi o şekilde öğrendim o yüzden zaten haftasını merak ettim 🤣🤣
Tubatgn Erbe hayda sende emzirirken hamile kalanlardansın demek ki 🤭 o zaman ultrasonda belli olur canım ancak
Mer93 Erbe yaa hayırlı olsun ikiz gibi büyürler ne güzel sağlıkla alın kucağınıza. Ultrasona girince belli olur doktor söyler
Erbe Tubatgn 🤭🤭🤭 ainen öle oldu hiç beklemiyordum istiyordum ama bu kadar erken değil aralarinda çok yaş olsun istemiyordum bu baya erke. Oldu kısmet artık napalim çünkü ilki tedaviyle oldu bu kendiliginden
poyrazvearya Aysu35 bebekse göründü sizinde kesin görünür başka bir sorun yoksa doktor oo süper değerin yüksek bebeği görürüz demişti
poyrazvearya Aysu35 olabilir tabi herkesinki aynı olacak diye bir şey yok hafta inşallah bebeğinizde görebilirsiniz ben 5 + 6 iken görmüştüm