anneolmakzoramagulusuyeter UZM. DR. GÜLİZAR YEŞİLKAYA Bu doktora giden var mı? Batıgözde sanırım. Memnun musunuz? Muayene ücreti nedir? Doğumu nerde yaptırıyor?
Seymaymn anneolmakzoramagulusuyeter bu doktoru bilen kimse yok bende cok araştırmıstım ben guzelbahce de buldum doktorumu orda yasıyorum cok memnunm yakınsan tavsiye ederim
Seymaymn anneolmakzoramagulusuyeter bide 4D ultrasonla bakıyor sürekli doktor insanın ici gercekten rahatlıyor. Dısardan hıcbıryere gitmenize gerek kalmıyor.
Seymaymn anneolmakzoramagulusuyeter Abdullah önen güzelbahcede polikliniği 600tl muayene ucreti 1 ay ıcınde ıstedıgınız kadar gidebiliyorsunuz
Seymaymn anneolmakzoramagulusuyeter insta hesabı op.dr.abdullahonen bi arayıp görüşün bence cok mükemmel bir doktor
Begum-yktnvr4 anneolmakzoramagulusuyeter ben gitmiştim ama kendisi doğum yaptırmıyormus anlaşması yokmus biz sormasak söylemicektide cok memnun kalmadım ben acıkcası doğum yapmadıgını öğrenince hemen bıraktım zaten
anneolmakzoramagulusuyeter Begum-yktnvr4 ne alaka ya ne kadar saçma 😒 peki hal ve tavırları nasıldı? Evime çok yakın en azından iyi bi doktor bulana kadar gitsem nasıl olur?
Begum-yktnvr4 anneolmakzoramagulusuyeter yani güleryüzlü ama soru sorunca cevapları cok kısa sanki hemen göndermeye calısıyor gibi ben suanki doktoruma bi soru sordugumda 15 20 dk anlatıyor yani. Bence iyi bi doktor bulmaya calısın hemen hamilelik baya ilerleyince doktorlar kabul etmiyor cünkü
Begum-yktnvr4 anneolmakzoramagulusuyeter ben bayraklıda özel muayeneye gidiyorum doç.ahmet mete ergenoğlu cokta memnunum kendisinden