Mucizemolsunn Marsmelow bence ameliyat denemeyin riske girmeyin hasar bırakabilir , biz de de morf 1,ileri hız %20 .sayı 200 milyon,tüp bebek denedik olmadı, mfk takviyelerini kullanıyoruz şuan ,bence devam edin takviyelere derim
Marsmelow Mucizemolsunn mfk hocamıza da sorduk 4mm deyince hoca ameliyat olup 3 ay bekleyin dedi. Yoksa varikosele ameliyat önerilmiyor genelde. İleri durumda ve bariz muayenede görünüyorsa faydasını daha hızlı görüyormuşuz. 💁🏽♀️
Lilyumfokimum Marsmelow canım öncelikle sana da eşine de güzel evlatlar diliyorum sizi çok iyi anlıyorum eşine destek olmaya çalış. Bizde aynı durumdan muzdariptik. Biz de 1 yılı aşkın gebeliğe kavuşamamıştık. Tüm doktorlar varikosel ameliyatı dedi. Benim içime sinmedi. Tavsiye üzerine Ankarada Kaan Aydos’a gittik. 2 ayda tedavi etti eşimi sana da tavsiye ederim aynı teşhis tedavi olmayabilir ama tüp bebek ve ameliyat öncesi son bir şans verilebilir araştırmanı isterim. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın.
Marsmelow Lilyumfokimum Amin canım Allah razı olsun. Hocayı araştırmıştık özellikle dna hasarı için çok yararlı tedavileri varmış. Biz hasar testi yaptırmadık fakat varis boyutu ileri olduğu için muhtemelen o da yüksek çıkabilir. Tüp bebekte de olumsuz sonuç yaratabilir diye korktuk. İnşallah güzel geçer ameliyatımız. Basit ve kolay gibi görünüyor ama asla değil. İlk tespit edildiğinde hocamız bize neden bu kadar üzüldünüz ki düzeltilebilir bir durum ve kısa bir operasyon dedi. Ama gel de yaşayana sor. Allah kimseye yaşatmasın. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
myangelson Marsmelow ben bu bebeğimi kaybettim canım 1-2 sene sonra hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim 🤲🏻 İnşallah rabbim hakkinizda hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🙏🏻🌸
Marsmelow myangelson Allah razı olsun. Size de bu üzüntüyü unutturacak güzellikler yaşatsın inşallah.
ysmndgn Bende polikistik over eşimde çift taraflı varikosel vardı sperm değeri 1milyon kalitesi çok kötü %95 hareketsiz sperm vardı yaşım 28 eşim 30yasindaydi başta bı alti ay dogal yoldan denedik bı sürü vitaminler kürler yok yok artmadı değer . doktor bebek istiyorsanız beklemeyin tüp bebek yapalım dedi eşimin doktoru da başta varikosel ameliyatı etmedi daha çok ileri seviyede değil varikoseli tüp Bebek deneyin dedi sanki ilk denemede tutacakmus gibi 😏o kadar kolay bı surecmis gibi 😬 iki başarısız tüp bebek denemesinden sonra doktorum eşin ameliyat olsun dedi kendi doktoru da aaa varikosein çok ilerlemiş ameliyati yapalım artık dedi yaptılar ve iki ay sonra hamile kaldım şaka gibi değeri 100 milyona çıkti .bu süreç gerçekten çok çok zordu çok şükür bir yaşında oğlum su an yanımda uyuyor iki yıl uğraştık bebek için . Allah isteyen herkesin kucağıni boş bırakmasın inşallah 🤲
Marsmelow ysmndgn Maşallah Allah evladınıza hayırlı uzun ömürler versin. Biz de çok ikilemler yaşadık. Kadın doğum doktorları gerek yok tüp bebek dedi, ürologlar çok ilerlemiş ameliyat dedi. Sanırım tüp bebek için sperm kalitesini çok önemsemeden başlıyor doktorlar. Halbuki bu süreçte iki taraflı gitmek lazım. Sonuçta sağlıklı yumurta kadar sperm de eş değer önemde. Ben de 29 yaşındayım eşim 33. İnşallah güzel sonuçlar alırız. En azından tüp bebeğe başvurduğumuzda ameliyatı da olmuştuk deriz. Bir seçenek silinir. Memnun kaldığınız doktorun ismini verebilir misiniz? Ameliyat için doktor araştırmasındayız. 50 bin tl fiyat veren oldu çok ama çok karışık bir piyasa.