Canım bizde 2 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik 1.evredeydi ama çift taraflıydı. Yaklaşık 4 aydır da deniyorduk bu ay hamile kaldım ve adetime 1 hafta kala öğrendim. Beta değerim düzenli artmadı doktor 2 gün öncesine kadar dış gebelikten şüphelendi ve vajinal ultrasonda 4.5 cm çikolata kistim olduğunu ve buna bağlı olarakta yumurtalıklarımın arkadan birbirine yapıştığını söyledi (öpüşen yumurtalıklar). Normal yolla hamile kalma şansımın da az olduğunu söyledi çok şükür bugün gittiğimde beta değerim düzelmişti ve vajinal ultrasonda keseyi gördük bizim için bir mucizeydi çünkü tamamen umudu kesmiştik. İnşallahta Allah’ın izniyle bir aksilik olmadan süreci tamamlayıp sağlıklı ve hayırlı bir şekilde çocuğumu kucağıma alırım. Bu süreçte tedaviye yönelik hiçbir şey yapmadık tek yaptığımız şey tevekkül edip içimizi ferah tutmaktı olur ya da olmaz hiç düşünmedik gün aşırı ya da her gün şansımızı denedik ve ilk başta gelen kahverengi akıntıyla öğrendim ki hamileyim. Ama eğer fikrimi sorarsan maddi imkanın varsa önce tüp bebek dene ama aklından tamamen çıkarmaya çalış, birbirinize tutunmaya çalışın kafanızdan atmak için gezin tozun etkinlikler yapın eğer olmazsa ameliyat tabiki deneyin bu benim şahsi fikrim. İnşallah en kısa zamanda Allah’ın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip eder Allah 🙏🏻💕