Eda_elvan94 Hilal0606 normal dogum dimi benim de son 9 açıklık var mi bilmiyorum 16 eylul de doktor gel muayne edicem dedi o zaman mı bakıyor açıklık olup olmadığına??? Açıklık yoksa suni sanci mi oluyor ?
Hilal0606 Eda_elvan94 bana da ilk kez baktı doktor. Çatı muayenesi de yapmamıştı işin ilginci çatı durumu doğumda belli olur dedi. 40 hafta olunca ne durumda açıklık diye merak etti sanırım. Mutlaka size de yaparlar diye düşünüyorum
Hilal0606 Eda_elvan94 41 e kadar bekleyeceğiz Kendi sancım gelirse diye. Şuan tam 40 haftayiz. Haftaya carsambaya kadar gelmezse normal istediğim için mecbur suni verecekler. Sezeryan isterseniz zaten şimdi bile alalim deseniz alirlar hemen ☺️
Meryyyy35 Zelihaemir aynıyız bende aynısını düşünüyorum biraz önce öyle bir kasılıp aşağı bastırdık i anlatamam
Zelihaemir Meryyyy35 nst çekildim dün hiç sancı çıkmadı oysaki kasıklarım arada öyle ağrıyor ki uzandığım da iyiydim acaba o yüzden sancı o an yoktu
Meryyyy35 Zelihaemir belli olmuyor ki işte benim genelleikle gece oluyor kasılma ya bide o nst de sancı ölçen kısım varya takılan onu bazen doğru bağlamıyor lar mi ne aslında orda bile yatiyorken kasilmam oluyor ama sancı 10larda