Nurerdogann 38+2 gebeyim 2 gündür adet sancısı gibi bel ağrım vardı bugünde yürüdükçe karnımın altına ve vajinama bıçak saplanır gibi oluyor ve sürekli şiddetli olmasa da belime ağrı vuruyor doğum sancısı belirtisi olabilir mi
Cece15 Nurerdogann her ihtimale karsi doktora gidin 32+4teyiz 32ye girdigimden beri ayni belirtilerim vardi bacaklarima da vuruyordu sancilar ben hep yalanci sanci olarak dusundum ve pazartesi siddetlenince acil yatisim yapildi erken dogum riskimiz var suan.. gerci sizin haftalariniz yuksek riskiniz olmaz o yuzden ama beklemeyip gidin doktora
Nurerdogann Soruyorumm otururken de oluyor yürüyünce de oluyor ama sıklığını takip etmedim şiddeti de muhteşem şiddetli değil hep orantılı gidiyor ama bel ağrım hep var acaba nst gitsem mi çatı muayenesi yaparlar mı
Soruyorumm Nurerdogann yani artık doğsa doğar haftanız gelmiş bence gidin nst de sancı cıkarsa catıya bakarlar belki de doğum başlamıştır
mhrmom Nurerdogann ben girdim az bişey vardı. Doğum için yeterli değil dedi doktor yine de sen bilirsin aynı değil sonuçta her gebelik 😇
Nurerdogann mhrmom bi gideyim riske atmayayım son olarak bir soru sorabilir miyim nst de sancı çıkarsa mı Çatı muayenesi yapıyorlar bilginiz var mı