Momofmilos Kızlar 39+3 deyim son 1 haftada karnım inanılmaz çatladı moralim çok bozuldu göbek değiştiğinin altı komple çatlak krem kullandım, yağ kullandım yine de çatladı😞sizde durumlar nasıl
ayse3452 Momofmilos 36+5 haftalıgız ınanılmaz catladı haylada devam edıyor o kdar krem kullandım fakat ıse yaramadı
Trapezunta Momofmilos çatlamak genetik bir şeymiş. Daha önce kilo aldığımda çatlamıştım o yüzden yine çatlayacağımı biliyordum hiç bir şey kullanmadım. Nitekim çatladım da. Kaderde varsa çatlamak ne sürersen sür bir işe yaramıyor. Dert de etmiyorum 🥰
ftmdyn22 Momofmilos maalesef hiç sormayın yaa ben o kadar yağ ve lierac kremini kullanmama rağmen göğüslerimde ve basenlerimde çatlak oluştu 😕
Nurcantas65 Aynıyız 6 haftadan beri nemlendiririm 36 da farkettim simit bölgem,arka tarafdan kalçam çatlamış 😒 39+3 deyiz
didem-pilav o kadar yağ sürmeme rağmen çatladı 29+2 haftalık başından beri sürüyordum ama sonuç çatladı☹️🤣
Bebikkcik 34 haftalığa kadar hiçbir şey kullanmadım hiçte çatlağım yoktu nolduysa ondan sonra oldu şimdi sürüyorum ama ne fayda
Tazeanne07 Momofmilos çatlamak ne kelime deli gibi çatlağım oluştu lierac bio oli kullandım ama ne fayda kasıklarımda neredeyse göğüs altına kadar çatladım boydan boya 😞