Adyokisimsiz Sata gire 6 haftayim dün muanede doktor göremedi kan istedi eğer hamile değilsen adet söktürücü vericem dedi 10 gündür geçiyor günüm e nabiza bakıyorum sürekli dünden beri sonuç hala yansımadı varmı böyle olup hamile olan
brccelik Adyokisimsiz evde test yaptın mı adetin 10 gün geçtiyse onda da çıkar geç döllenme olduysa henüz kesede oluşmamış olabilir zaten ilk kese oluşuyor istiyorsan inşallah vardır ♥️
HSena38 Adyokisimsiz ben 6+4 de vajinal de bebek göründü normalde kese görünmüştü doktor geç olabilir diye bebek görmek için vajinal e aldı insaAllah vardır ama olmayabilir 😑🤷🏻♀️
Adyokisimsiz Ama bir yandan da diyorum doktor derdi olsaydı görünürdü kana gerek yok off kafam çok karışık
brccelik Adyokisimsiz bende 3 gün geçince yaptım çıkmadı hatta alerjik bir durum geçirdim ilaç kullanacaktım emin olmak İçin test yapmıştım çıkmayınca ilaçları içtim serum filan yedim sonra adaçayı içtim sökülmek için olmadım 2 3 gün sonra gidip bidaha test aldım silik çizgi çıktı 😂
Aydanur_38 Adyokisimsiz e nabız da Bi problem var sonuçlarını bende erken göremiyorum Bi hafta sonra gösteriyor belki daha uzun
Tugceonur Adyokisimsiz Kan verip beta hcg sonucunuzu degerlendirmeliler hemen bebek yok demek saçma belki geç döllenme vs bir çok sebeb olabilir biraz bekleyin derim kan sonucundan sonra da doktoru değiştirin kimyasalı gebelik vs olabilir yinede kan sonucuna bakilmali rabbim nasip etsin sağlıklı bir şekilde istiyorsanız