Betuscan Kızlar merhaba 4 ay hıc kılo almadım ama sımdı 56 kılodan 63 oldum moralım bozuldu 6 aylık hamıleyım dazla degılmı ?
Merss Betuscan normalde öyle oluyor zaten bende ilk aylar kilo almadım ikinci trimesterdeym 5 kg aldım tabi oda üç hafta önce tartıldım suan daha fazladır diye düşünüyorum
Ayseaysa Betuscan bende 25. Haftadan sonra kilo aldım canım şu an 33+2 haftalık hamileyim 8 kilo aldım
beyzagl44 Betuscan asıl bundan sonra başlıycak o yüzden faydasiz seyler yeme ekmek hamur isi vs. 32 haftalığım simdiye kadar 5 kilo aldim ama suan asiri hareketsizlik basladi yeyip yeyip yatiyorum, muhtemelen bi 5 kilo daha alicam doguma kadar.
BBuseY Betuscan şişlik ve kabızlık varsa kilosunuz fazla çıkar canım .. ben 15+5 1 kilo alabildim daha eminim bende o haftalara geldiğimde o kiloyu görürüm 🤗çok kilo almamışsın bu arada . Öncelikle bebeğin sağlıklısını düşün kilo verilir
Betuscan beyzagl44 evet çok cıkolata ve tatlı yıyorum bebek ıcın bıde hep yatıyorum çünkü çabuk yoruluyorum çok dıkkat edecegım 70 olmak ıstemıyorum 🫣
beyzagl44 Betuscan o kadar iradeliydim ki tüm yaz aburcubur yemedim dondurma bile bir kere yedim 😂ama artik durduramiyorum. insallah veririz.
Betuscan BBuseY teşekkür ederım kuzum zaten bebegın gelısımı subhalalah 10 gün önde aslında onada dıkkat etmelıyım
BBuseY Betuscan çok da ilerlerse şekerine bakarlar 🤗 10 gün ilerde olması kötü bişey değil ama . Geriden gelmesinde 🤗
Tubacngl Betuscan Bundan sonra dikkat et canım fazla hamur işi fazla yeme bende 24 haftadan sonra birden 3 kilo aldım
Zlntstn Betuscan bende hiç almamıştım ilk aylarda canım 65’le hamile kalmıştım şuan 37+1’deyim 36’da 76 olmuştum şuan ne kadarım bilmiyorum ama eskisi kadar yiyemiyorum muhtelemen kilo alımı durmuştur ama normal zaten 12 kilo falan alınıyo en az
AslanBebeginAnnesi Betuscan ben 31+2′yim 19 kg aldım bence siz bayağı az almışsınız. Benim iştahım çok açık sürekli bir şeyler yiyorum 😵💫🥴😂😂
Bozoresse Yarın 38 oluyorum 66yla hamile kaldım şuan 90 kiloyum tartildigimda 90 kiloyum ama hiç te 90 görünmuyorum bekarken 40 beden giyiyordum şimdide 42 bedene kadar oluyor okadar kilo neremde anlamış değilim😏