mommytobe_ Ecemnur28 ay ben de surda durayim oglusumun adini cocuklugumdan beri hayalini kurdugum yagiz ismini koymaya karar verdim de😍
Emine003 Ecemnur28 2. Oğlumun adını Yağız koydum canım şimdi 3 aylık çok tatlis bi bebek ileride nolur bilmiyorum 🙈😂
Birgul Ecemnur28 amcamın oğlunun oğlu var aşırı hareketli hiç durmayan yürümeyen sürekli koşan ama coook cana yakın güleç bi cocuk😀
Can_tanelerim_benim Ecemnur28 yegenimin ismi yagız çok hareketli dedigim dedik bir çocuk illa istediği olacak belki ilk çocukları için biraz şımarık oldugu içindir seviyorsanız ismi koyun güzel isim 🤗
umena Yağız Efe vardı anaokulunda çocuk bayağı yaramaz siddet eğilimliydi ama yetiştirme tarzından da olabilir 😂🤭
Usnac1995 Benim yeğenim Yağız. 10 yaşında. Çok efendi akıllı bir çocuk aşığım ona 😂 evlerine gidiyorum halaaa çikolata yeme şekerin var, anneee halama çay getirin onu yormayın, terlik getireyim sana. Böyle bir çocuk 😂
Ecemnur28 Can_tanelerim_benim Çok seviyorum ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün cinsiyeti bilmeden Yağız demiştim ben ona 🥰
twohones Ecemnur28 oğlumun ismi yağız, çok güleç Güler yüzlü bir bebek 22 aylık olacak ama gerçekten çok hareketli dur durağı yok Yani 😅
Emine003 Ecemnur28 Amin canım benim inşallah 🤲🥰 sende sağ salim kucağına alırsın bebeğini inşallah canım 🤲🤗