Hulya2626 Haftadayım doktora gittik yüzde 70 erkek dedi ama kesinlik için erken dedi yine. 12. Haftada cinsiyeti belli olan var mı?
Siem24 Hulya2626 bugün 10+2 de cinsiyet söyledi vala… benimki için çok erken de sizin için pozisyon , makine , doktor tecrübesi hepsi iyiyise olur tabi.
Balimbebek44 Hulya2626 bende 2 gun once gittigimde 12 +1 haftalikti dr kiza benzetti ama kesin degil dedi canım
Hulya2626 Siem24 valla bilmiyorum ki iyi bir doktor ve tecrübeli ama yine de kimseye söylemedim değişir belki diye :/
Selamcanim Siem24 siz yine de çok güvenmeyin bu cinsiyet olayına. 11. Haftadan sonra belirginleşmeye başlar penis,testis, yumurtalıklar.🙂
2baybannesi Hulya2626 kızımı 12. Hafta da öğrenmiştim %99 kız demişti ve hiç değişmedi şuan 2,5 yaşında 🙈
Hulya2626 Kafam karıştı hayırlısı olsun ne diyim. Doktor 1 ay sonra gel dedi . O zaman gidince netleşir, bakalım değişecek mi aynı mı kalacak.
Haticeeklyc Benim doktorum 16.haftaya kadar netleşinceye kadar söylemedi. 13 de gittim bilemedim dedi. 16da net bir şekilde erkek annesi dedi. 20.haftada detaylıda başka doktor erkek dedi bu şekilde netleşmiş oldu☺