Nurcanyks Hanımlar sizin hamileligin başlangıcında bu kanama oldu mu olduysa nasıldi rengi pıhtı varmiydi
-MucizeMelegiim- Nurcanyks evet olmuştu; çok açık pembe gelmisti ve sonra kahverengi olmuştu.. camurumsu leke halindeydi . Kanamalar hamileligin her aninda önemlidir; lütfen ihmal etmeyin.
sinemkarakuzu Evet ilk zamanlar geliyor ama bende pıhtı şeklinde olmamıştı unutmayalım her kan rengi gebelikte onemli canım inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza
Nurcanyks 2405Sm benimki 3.4 damla kırmızı pihtili bir kandı doğumundan iki ay sonr aoldu acaba hamilelik belirtisi mi 😟
sacmalamakizim Nurcanyks Adet belirtisi veya yumurtlama siz hamile olduğunuzu nasıl anladınız peki 2 ay önce doğum yapmışsınız?
2405Sm Nurcanyks seni bana Allah gönderdi😀bende aynı şeyi yaşıyorum bende bu şekilde post açtım aynı durumdayım kafayı yicem kırmızı kanama kesinlikle yerleşme kanaması değildir yazıyo nette ama bilmiyorum
Nurcanyks 2405Sm evet sabahtan beri araştırıyorum kırmızı olmazmış diyor ama neden oldu kafayı yiyecem peki sizde bu kanama olduğunda sağ veya sol kasiginizda ağrı oldu mu bende çok şiddetli ağrı oldu da
Nurcanyks 2405Sm ama sizde daha fazla kan gelmiş bende bir kaç damla kadardi bence siz adet olmussunuz cunku doğumdan sonra adet kanamaniz zamanla düzene girermis diye duydum
2405Sm Nurcanyks canım kasıklarım benim sürekli ağrıyo şimdide ağrıyo adet ağrısı var. Ama dün ikindinden beri az geliyo avuç içi kadar ama kırmızı yani baya
2405Sm Nurcanyks canım sizde olacaksınızdır ilk gün öyleydi ve afedersiniz rahmin içini sildiğimde baya çok gelmişti yani o şekilde
2405Sm Nurcanyks anladım canım sanmıyorum ya bende çok araştırdım artık bu yüzden kafayı yicem psikolojim bozuldu eşim le tartışıyoruz kafayı yedin iyice diyo test yapmaya korkuyorum ağlıyorum sürekli nasıl olcak bilmiyorum