EzelUnal18 Birsenvergili ben casual cadillac aldım canım istediğim bi modeldi çevremde kullananların tavsiyesi üzerine aldım
deletedmom321 Birsenvergili kraft fit aldım kullanmadık ama araştırmalarımız sonucu ona karar verdik eşim bu konularda çok iyidir. Herşeyini inceledi sürdü kullandı. Ebebekte şu an indirimde
Ela12 Birsenvergili bende beneto nun miniçodan 650 ye aldım travel sistem çokta memnunum tavsiye ederim hem uygun hem kullanışlı 👍
Seldaapk EzelUnal18 bende aynısını almamayı düşünüyorum kullanışlı mi sizce katlaması falan kolay mı internetten baktım ben e bebek sitesinde 1600 tl şu an yakından gormedim
EzelUnal18 Birsenvergili ben ankarada minicityden almıştım 1200 tl ye ama şuan fiyatlar uçtu tabi 1700 civarı sanırım
EzelUnal18 Seldaapk canım travel sistem genel çoğu katlama şekli aynı hemen hemen dediğim gibi tavsiye üzerine aldım.model olarak hoşuma da gitti
BernaDolan E bebek ten Baby plus Canyon bebek arabasını aldım tavsiye ediyorum 800 tl ye aldım kalitesi ve görseli çok hoş bakmanı tavsiye ederim bi canım 🙋♀️🙋♀️
Devran Bu civil de reklamı çıkıyo 1554 ten 999 tl ye düşmüş bugün aldım wellgro q3 golden horn seyehat sistem çok ta güzel kullanışlı :))
Begmmm Casual quantum trona aldık e bebekte 1900 den 1300 e almıştık henüz kullanmadık ama kullananlar çok memnun umarım bizde memnun kalırız görünüşü kibar güzel bir model
melkebtt Birsenvergili ben mamas papas aldım gayet şık bir araba sadece 7 kg agir ve hantal arabalara gore cok iyi gunes ve su gecirmiyor travel sistem degil travel sistem arabalari cok gereksiz buluyorum .. dusunursen mamas papasin arabalarina bak derim 😊
Englishteacher melkebtt hangi modeli acaba sizinki biz armadillo flip modeline baktık ama travel sistemden vaZgeçtik farklı modeller arıyoruz şuan
MelisHayal melkebtt benimde tek tercihim oldu mamas papas traveller kapanması içinden cıkması o su busu zor iş kesinlikle mamas şar çok rahat güvenli testleri çok başarılı çevremdeki herkes onu kullanıyor çok memnun benimse seçimim oldu👍🏻👍🏻