Tazeanne07 Bel ağrılarımdan dolayı ben belden uyuşma istemiyorum ama çoğu kişi zor toparlanırsın genelden sonra diyor kafam çorba oldu. Ne yapacak olduğumu bilmiyorum belden uyuşma sonrası ağrı yaşayan var mı bir süre sonra
Tazeanne07 Dnz35 aynen öyle şimdi herşey kişiden kişiye değişiklik gösterdiği için sadece fikir alıyoruz ama sonuç bizde biticek önemli olan sonunda pişman olmamak. Bı diyorum doğar doğmaz gör ağladığını duy sonra diyorum nasılsa senin evladın ha bisaat önce ha bıi saat sonra
Merinosunannesii Melek-12 o an olmuyor zaten 16 ay oldu spinal doğum yapalı ciddi şekilde bel ağrım oluyor hele 2 gün önce yerimden kalkamadım kaldım öyle bi anda Ama yine de memnunum spinal olduğum için😂
Tusami Tazeanne07 genel oldum çok çabukta toparlandım. Anestezi etkisi kişiye göre değişir, daha önce anestezi aldın mı?
vesilece Tazeanne07 benim belimde L3 kemiğim kırık canım aynı zamanda 2 fıtık var buna rağmen belden uyuşma oldum ve hiç sıkıntı çekmedim canım tam tersi iyi geldi sanki 😆😆 ayrıca bebeğinin doğumunu kesinlikle gör derim uyuma
Tazeanne07 vesilece işte tek güzel yani miniğimi hemen görücek olmam ama sonuçta benim yani diyorum bı iki saat sonra görsem nolucak sanki😂
Mucizebebek34 Tazeanne07 ben belden uyuşturma oldum 2 sene sonra bel fıtığı çıktı bende neden oldu bilemem ama ben genel uyutulmak istiyorum
Tazeanne07 Mucizebebek34 işte sonrasında bundan korkuyorum bende öyle hemen 2,3ayda çıkabilen bı ağrı değildi bahsettiğim benimde
Fatma0090 Tazeanne07 bir belden sezeryan birde belden uyusmayla serklaj oldum cok şükür bel agrım yok şuanlık tabi sezeryan olalı bu ayın 17sinde 1 sene olucak eken doğum kaybım olmuştu. Bu gebeliğimde de rahim agzına dikiş atıldı belden uyusturulup nasipse ekim sonu sezeryan olucam onu da belden isticem cünkü o anı bebegimi görmek istiyorum 😞 uyanık olmak benim için daha iyi
Tazeanne07 Fatma0090 çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu yazsın alnımıza
Derya_gumus Tazeanne07 bende çok kararsizim bu konuda sipinal anesteziden korkuyirum acikcasi biraz kendinde oluyorsun ya panik olursam cok heyecan yapiyorum ben normalde muayene olduğumda bile kalbim kut kut zor dayaniyorum zannetmiyorum lokal dayanabilecegimi:) o yuzden genel istiycem
Tazeanne07 Derya_gumus aynen yani keserken okey hissetmek yok falan filan ama dikerken cekistirmeler etin kesiliş sesi içini boşaltmaları falan ben onları hissedersem offf ki ne off 😂😂