Dilk1212 Kızlar 18+4 olduk oğlumla mide bulantım hala devam ediyor. Prilam kullanıyorum başından beri, kullanmadığım gün kafamı kaldıramıyorum mide bulantısından su bile içemiyorum benim gibi hala devam var mı ? Bu haftalara gelmiş ilaç kullanan
suelin Dilk1212 baharatli aşırı tuzlu yağlı yicekleri azaltmak lazim meyve sebze ağırlıklı beslenmeyi de deneyin. Sabahları mutlaka süt peynir yumurta alınması lazim. Az tuzlu kraker tarzi yicekler tüketerek kahvaltı öncesi mideniizi yatıştırıp kahvaltınizi dediğim gibi yapabilirsiniz. 20.haftalarda belki son bulur bulantı Kiz hamileliği yaşıyorum sabahları ilk 4 ay falan kalkar kalkmaz kusardim mutfak önünden gecince bile kusardim su icsem kusardim 3 ay falan doğru düzgün beslenemedim ama cok şükür ilerleyen zmanlarda azalacaktır diye umuyorum sizinkini de. Geçmiş olsun doktorla mutlaka konuşun bu durumu
Bunyamin_im Dilk1212 Bende 20 Haftaya kadar devam etdi Bulantılar🤦 22 haftaya Yemeklerden tiksinme vardi evet,tam 28 haftamdan sonra Hərsey kolaylikla yeye bildim.Ola biliyor yani.
Gulzarstn Dilk1212 ben şuan 37 haftalığım canım hala devam ediyor bende pirlamı kullanıyorum mecburen doğuma kadar da kullanıcam büyük ihtimalle Bi gün içmim akşamına acilik oluyorum bünyeden bünyeye değişiyor ya bence
eylul1809 suelin bende daha yeni öğrendim hamileliğimi 3+5 ilk kez bygün midem aşırı bılandı ama kusmadım çok tedirgin oldum bian
Songulll46____28 Dilk1212 bende 16+4 deyim ynı durum kullanamadığım gün içim dışıma çıkıyor resmen çıkarmaktan
Rubycikolatam Dilk1212 bende 14+2 yim ilac işe yariyor ama sabahlari uyuşuk gibiyim kendime gelemiyorum 11 den önce sizdede aynisi oluyormu ? Ben okullar acilicak oglum sabahci diye 3 gundur ilaci biraktim geceleri çok fena oluyorum.ama inat ettim alisiyorum sanki.birde bana limonlu cay ve limon yemek çok iyi geldi sizde deneyin isterseniz inş biran önce biter bulantilar 🤲🏻
Pijamaskeliler Dilk1212 ben hiç kusmadım ama mide bulantısı az vardı bende 18+3um mide bulantısı şiddetlendi yemeklerden zevk alamiyorum hic kusmüyorum sadece bulandiriyor şuan bile hem midem yanıyor hem bulanıyor bebişim erkek 🙄
Dilk1212 Pijamaskeliler bende de yemeklerden tiksinme olmadı hiç herşeyi giyebiliyorum ama bulaşık makinesini daha yeni kullanmaya başladım elimde yıkıyordum kapağı açar açmaz kusuyordum ilaç içmezsem eğer yine aynı 🙏
ebrugrslszr Dilk1212 ayyy bende korkuyorum doğuma kadar böyle bulantılar devam edicek diye yarın 15 haftalığız Allaha şükür sabah yemek yedikten sonra bulanıyo akşama doğru hiç bulanmıyo inşallah böyle böyle biter herhalde 😅