Hilyenur Kızlar ben bir uzman doktordan randevu aldım ücretsiz muayene olmak için doğum fiyatlarını öğrendim gayet makul ancak gece doğum yaparsam doçent vs gelme durumu var mı maddi.sebeplerden ötürü benim için önemli yoksa hep bir uzman doktor oluyor mu doğum yapan var mı ya da bilginiz?
SenaElyakut Hilyenur bende uzmana gidiyorum orda fiyatları sordum sezeryan olucam sadece 950 tl dediler ben özel oda falan tutmicam
Sumeyyeoguz37 Geçen hafta çarsamba sabahı dogum yaptım canım normal dogum 680 TL ekstra hiç bir ücret ödemiyosun. Doğumu ebeler yaptırıyo doktorlar doğuma girmiyo diye biliyorum ben.
Sumeyyeoguz37 Benimle ilgilenen bir ebe vardı ben memnun kaldım ilgilerinden hasta bakıcıları ebeler hemşireler hepsi güler yüzlü çok ilgililerdi. Ben gittiğimde hiç açılmam yoktu 2 saat sonra gel dediler eve gidip geri döndüm ben sancılarım çok sık oldugu için gitmem 3 saati buldu gittiğimde dogumum başlamıştı acil dogumhaneye aldılar. Hiç beklemedim.
Yelizsa Bende kontrollerimi orada oldum. Hizmetten memnun kaldım. Normal Doğum 680 sezaryan 950 dediler uzman doktor için özel oda istersen 200 TL gece başına diye söylendi (tabi o gün özel oda boşsa tutabilirsiniz) eğer özel odalar dolu ise bi oda da iki hasta kalıyorsunuz süsleme falan düşünüyorsanız biraz zor olabilir. Doçent dr siz talep ederseniz çağırıyorlar çünkü onun Doğum ücreti daha farklı 2500 üzeri normal 3000 üzeri sezaryan dediler diye hatırlıyorum Allah herkese hayırlı sağlıklı bir Doğum nasip etsin 🙏
Hilyenur SenaElyakut almıyorlar ben tesetturluyum de zor olur mu diye düşündüm lavoba ihtiyaçları eşlerin girip çıkması konusunda ama öğrendim ki erkekler belli bir saatte girebiliyormuş odaya