Meleklerim00 Ben sadece çay soda süt içiyorum canım sürekli starbuckstaki soğuk iceceklerdenn istiyo ama zararlıdır düşüncesiyle içemiyorum içenler varmı 😂😂😂😂
Nis Meleklerim00 karısmlı kahvelerden uzak durmalısın türk kahvesi cay ve ıhlamur serbest demsti doktorum
MadameHappy34 Meleklerim00 2 günde 1 Türk kahvesi çok nadir çay bol bol taze sıkılmış meyve suyu.🤷♀️
Soruyorumm Meleklerim00 cool lime içiyom canım isteyince berry hibiskus içmiyorum hibiskus tehlikeli diyorlar
Eldgrn Meleklerim00 insanın bişey ilçesi gelmiyor ki suyu zor içiyorum bide hava çarptı galiba boğazlarımda şişti 😂😂 sıcakla aram yok idare etmeye çalışıyorum böyle
Meleklerim00 arirangg arirangg demek istediğim maden suyu canım soda dediğime bakma Beypazarı maden suyu iciyorum
Serapppp61 Meleklerim00 mecbur en çok su içiyorum. Çünkü enfeksiyon çabuk kapan biriyim. Maden suyu , süt, ayran. Vallaha asitli içecek sevmem evime bile sokmam ama hamilelikte çok canım istedi lakin bebekten dolayı herşeyden vazgeçtim.
Cnslrsln Meleklerim00 bir içerim ki starbucks sorma oh mis. Daha demin de kola içtim bi bardak hajalslslxl. Ama ben hamileliğimin en başından 6. Aya kadar ağzıma böyle şeyler sürmedim sonra ağustos ayının sıcağında kavruldukça soğuk kahve tükettim kolayı da çok içmem arada bi bardak içerim öylesine canım ister. Eğer ilk aylarındaysan sende dikkat et sonra zaten son aylarda cıvıtırsın 😁
varbirhayalimiz Meleklerim00 bol buzlu su içiyorum, bir de son haftalarımdayım bu ara çok az yani yarım çay kaşığı granül kahve ile buzlu ve bol sütlü kahve yapıyorum çok iyi oluyor. Normalde soğuk kahve sevmem ama hamilelik insana huy değiştiriyor 😂
Meleklerim00 MomSes içe latte benimde canım çok istiyo 😂 ama hamileliğim surerince içmedim sabrediyorum bazen içiyim diyorum geri vazgeciyorum