esranalpr Merhabalar. 18 haftalık gebeyim 2 haftadır pubis kemiğim ağrıyo yani çatı bölgesi karşılıklı iki tarafı da ağrıyo. Genellikle son haftalarda daha çok oluyomuş benim gibi erken yaşayan varmı
alky esranalpr ben 1 haftadır yaşıyorum. 13+5 şuan. Doktor çatı kemikleri genişliyor gayet normal dedi.
2022bebeki esranalpr Yaşıyordum kalsiyum, magnezyum eksikliğinden olabilir dedi ki hiç iştahım yoktu. Gece yatmadan süt,kefir icmemi yumurta , peyniri artirmami söyledi çok şükür şikayetlerim azaldi
varbirhayalimiz esranalpr Ben de erken yaşayanlardanım bir süre sonra yürütmüyordu acıdan 😕 magnezyum ve kalsiyum desteği ile geçti ağrılarım, her gün ek olarak maden suyu, yoğurt tüketebilirsiniz
Eli73987473938626 esranalpr bende şuan 23. Haftadayım 2. Gebeliğim ilk gebelikte böyle bişey yoktu ama şuan pelvik tabanın çok ağrıyor yani tuvaletimi yaparken bile ağrıyı hissediyorum ayrıca şişlikte var rahim kenarlarındaki kaslarda normal mi bilmiyorum doktora gitsem nasıl anlatacağım onu da bilmiyorum
esranalpr Eli73987473938626 aynen bu şekilde anlat bence ben resmen imkansızlık dolu bi ilçede görev yapıyorum gidemedim doktorada o yüzden buraya sorayım dedim bende gidicem inşallah haftaya
Hilal2905 esranalpr selam canım benimde 19 haftalıkken başladı şuan 29 haftalığız. Doktor erken demişti ama bi o kadar da normal ağırların olmaso demişti. Magnezyum verdi içtim ama hiçbir faydası olmadı doğurana kadar çekiyoruz artık neyse sağlıklı olsunda yavrularımız ben acı çekmeye razıyım. Ama çok zor çok Allah yardımcımız olsun🤲