Boncukveannsi Kızlar bildiğim kadarıyla bir kaç şehirde var gideniniz var mı muane ücretleriniz ne kadar doğum ücretleri falan? Memnun kalıyor musunuz? Hangi şehir de olduğu fark etmez ☺️
Nnanaa Boncukveannsi ben de anteptekini merak ediyorum. Tuncay yüce ordaymış bilen varsa 😂 arada ben de nasipleneyimm
Asyabuse Boncukveannsi doğumu bilmem ama hamilelik testi için aradığımda 8 haziranda 470 tl demişlerdi allah düşürmesin önünden geçmem 😁
Patricia Boncukveannsi liv bahçeşehire gidiyorum çok memnunum ama fiyat bilmiyorum doğum sigortam var
Soruyorumm Boncukveannsi ankara liv doğum paketi 13 bin anlaştık sezeryan iki gün normal bir gün hastane kalmalı taramalar ve drtaylı ultrason dahil ama zam gelmiş diye duydum
Hulo2105 Boncukveannsi maalesef adı olan özeller bu şekilde 10 binden aşağı olmaz. Normal daha az bilindik özellerde 5-6 bin oluyor sanırım
[silindi] Hulo2105 adı olmayan özellerde durum farklı mı sanki, hepsi fırsatçı. Apartmandan bozma bir hastahane bize 8.500 dedi zamlardan önce. Şimdi 13 bindir.
Kleopatraa Nnanaa Antepte Lıve gittim canım doğumdan önce (başka şehirde yaşıyorum) Eda Deniz Atkın’a.. En son doğum 5 küsürdü memur olduğumuz için indirim ile 4.500 demişlerdi.. Ama ben olduğum şehirde doğum yaptım son durum ne bilmiyorum..
Boncukveannsi Nnanaa ben oraya gidiyorum da Tuncay diye bir doktor yok bence canım yaa erkek olarak Ali ovalı yolu var
Nnanaa Kleopatraa ya teşekür ederim. Bende 20. Haftaya kadar başka hastanedeydim değiştireceğim ama 2 hastane arasında kaldım işte.
polyanna06 Kleopatraa başka şehirde çalışıyorsan indirimden faydalanamiyorsun demişlerdi size öyle bişey demediler galiba
Kleopatraa Nnanaa Hayırlı sağlıklı doğumlar şimdiden 😊 Eda Hanım çok ilgili ve açıklayıcı şekilde benimle de eşimle de konuştu ben çok memnun kaldım aklınızda olsun diğer söylediğiniz doktoru bilmiyorum
Nnanaa Boncukveannsi tuncay yüce livde doğumu yaptırıyormuş benim merak ettiğim o. Muayenehanesi var ayrıca.
Sevensevilen Boncukveannsi Tuncay Hoca yarım gün çalışıyor Livde, perinatolog Ben doğal doğuma önem verdiği için Eda hocaya gidiyorum, memnunum
Sevensevilen Can_tanelerim_benim gerekli bilgiyi veriyor ama uzun uzun sohbet etmiyor. Mümkün olduğunca müdahalesiz doğum yaptırıyor, bu konuda anneyi ikna ediyor .
Kleopatraa Can_tanelerim_benim Ben şahsen memnun kaldım eşimde öyle.. Muayeden önce oturup bizimle her şeyi konuştu, açıkladı gereken bilgileri aldı.. Ve olduğunca normal doğum taraftarı