Dygeymen KIZLAR YENIFARKETTIM AFEDERSINZ IDRARIMI YAPTIKTAN SONRA PECETEYLE SILINIRKEN UZERINDE COK HAFIF KAHVEMSIYE BENZER AKINTI GIBI GORDUM UC DORT SAATR DINLENMEDIM AYAKTA KALDIM ONDAN MI ACABA SIK SIK KONTROL EDIYORM YA HIC GELMIUO PECETEYE YADA COK AZ GELIYO 33 HAFTALIGOM BUARADQ
Hicrandgndmr Dygeymen canım nişan dahi olabilir bence sümüksü birşeyse eğer. Hiç vakit kaybetme bir doktorun görsün
Hacer21 Cnm erken Doğum olabilir ama böyle bi durumda doktorum bana uzanıp bebeği dinle demişti eyer kıpırdıyorsa sıkıntı yok ama hareket yoksa gel hemen hastaneye demişti inşallah bi sorun yok dinlen ve dene derim cnm
Dygeymen Sık sık kontrol ediyorm devami yok kizlar uzandim dinleniyo4m.kendimide iyi hissediyorm gorunce korktum ama boyle hemen silince bile gelmiyodu biraz daha bastirir gibi silinve pecetede iz gibi varla yok arasi biseydi akintida hemende paniklemk istemedm doktor icin son bi kac saattr hic uzamamdm yoruldum halsizlestgmi anladim
Dygeymen Dun acil sezaryame gidiyodum az lalsin 2cm aciklikla yattim ilac tedavisyle durdurlar simdi eve geldim sukur ciger gelistiricimz yapuldi kendimi bekmedeyim insallah bi kac hafta daha sabreder bebegm
AleyyUzunayr Kızlar merhaba tuvalete gittim beyaz sümüksü bişey geldi peceteme nişan mı acaba bi yardımcı olur musunuz lütfen ilk gebeliğim ?