cheryyy46 Bugün randevum vardı doktor bebeğin beyninin bir tarafında ki boslugu 10 mm ölçtum tam sınırda dedi detaylı ultrason girmem gerektiğini söyledi çok korkuyorum bebeğim de bir hastalık olabilirmiş başına böyle bir şey gelen varmi 😔
Ecarve cheryyy46 buara bütün gebelerde aynı problem farklı olarak yaşamış biri olarak Amniyosentez testi yaptırabilirsin ben yaptırdım o yüzden söylüyorum genelde temiz çıkıyor inşallah cümlesiyle senin yavrunda sağlıklı sıhhatli haberleri olur doktoruna danış testini yaptır derim
Vera001 cheryyy46 hiç korkma kuzum 23. Haftamızda bizede aynısı dedi normalde 6 santim olması gerekirken bizim ki 8.5 santimdi. Detaylı ultrasona gittik girdik çok şükür 6 santim çıktı ve doktorumuz erkek bebekler de 10 santime kadar normal demişti ölçüm yapılan doktorunun cihazıylada alakalı bir milim bile kaysa fazla gösteriyor içini ferah tut hemen detaylı ultrasona git gecikmeden dua et Rabbim sağsağlim güle oynaya ordan çıkmanızı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Mavidunyamm cheryyy46 En kısa zamanda detaylıca girip baktırın Allah korusun eşlik eden başka bulgular var mı bakılır
cheryyy46 Ecarve 29 haftalik hamileyim bu zamana kadar hiç birsey söylenmedi doktor eğer böyle birwey olsa görürdüm dedi ben c9k kötü oldum hüngür hüngür ağlıyorum inşallah birseyi yoktur
MMelissaaa- cheryyy46 bir bilgimm yok ama yazmadan geçemedim.. öncelikle kendini toplaman lazım bebeğin senden etkileniyor. Burada çok okudum bebeğinde anormallikler olup sağlıkla doğan. Yanıltıcı olabiliyor. Ve en çokta dua önemli dua etmekten başka çare yok. Dilerim allahtan sağlıkla kucaklarsın bebeğini 🙏🏻🙏🏻
Ecarve cheryyy46 yoktur yoktur korkma bak covid aşısı covid bunlar yüzünden aslında etken oluyo dua et ağlama seni çok iyi anlıyorum bende çok ağladım üzüldüm ama testi yaptırınca gönlüm rahat oldu
cheryyy46 Vera001 inşallah birsey yoktur bende randevu aldım girecem com kötüyüm gercekten Allah kimseyi evladı ile sınamasın umarım iyidir
ma2022 cheryyy46 kaç haftalık bebeğiniz hiç canınızı sıkmayın bence çünkü benim de 13. haftada doktorum beyne giden kanallardan biri için ‘beklediğimden dar daha geniş olmasını beklerdim’ demişti ama bebeğim çok küçüktü 22. Haftada detaylı ultrason ve ikili test yaptı gayet normal çıktı :)
cheryyy46 ma2022 29 haftalik hiç böyle birsey söylemedi bu zamana kadar ne yapacağımı bilemedim eve geldim bir saattir ağlıyorum ne olduğunu da bilmiyorum Allahim sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım başka birsey istemem
Meryyyy35 cheryyy46 yoktur Allah’ın jzniyle birşey banada bebeğin kalbinde parlaklık var dediler sonra beyninde su fazla gibi birşey dediler detayliya girdim şükürler olsun hiç bir şeyi yok seninkindede yoktur Allah’ın izniyle 🙏
Elifgms Bende 11+4 deyim geçen hafta kontrolüm vardı down sendromundan suphelendiler ense kalin çıktı yarın tekrar bakılacak koryon villus genetik test yapılacak banada dua edin inşallah temiz çıkar ilk hamileliğim tüp bebekle hamile kaldım
cheryyy46 Ecarve İnşallah kalbime şüphe düştü bir kere ne olur dua edin Allahim.feraha çıkarsın beni benim durumumda olan herkesi
Ecarve cheryyy46 amin amin Rabbim hayırlısını nasip etsin gönlünü ferah tut tıp o kadar ilerledi ki korkma testlerle öğreniliyor zaten