fatmaa37demi5 Emellbsm bizim ki 18. Haftada kesinleşti ama ben emin olmak için yine de detayli ultrasonu bekledim nedense hep erkek hissetmiştim 😅 detayli da kesin kız olduğunu tekrar öğrendik
Ebrar_65 Emellbsm 20 nci haftada öğrendim emin olmak için detaylı ultrasona girdim kesin olarak kız olduğunu öğrendim
Meed Emellbsm kızımda 12 haftalıkken erkek gibi dedi 15 haftalık erkek dedi 20 haftalık kız diyince almanyadan türkiye geldim üç tane özele gittim birinede inanmadım hepsi kız dedi doğana kadar oğlum dedi ama kız 🤣🤣🤣
Merveclnk Emellbsm 12. Haftadan itibaren her kontrolde kız diyor doktor 16 haftadayiz hala kiz bacak arası boss değişmez heralde ☺️
Meed Emellbsm olmuyor diyorlar ama 12 haftalık erkek dedi 15 haftalık kendimi yalandan ağrım var diye hastaneye attırdım onlarda erkek dedi 20. Haftada pipisini erittik heralde🤣🤣🤣🤣
Meed Emellbsm 4 yaşında prenesim 🫶🏽 İkincisini merakla bekliyorum 13+3 olduk acele etmiyom yanılma patı oluyor diye 🥹
Meed Emellbsm amin kaç haftalıksın sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne tahmin ettiler yorumlarda yazdıysan incelemedim kusura bakma 🙈
Happy52 Emellbsm banada 12 haftalıkken erkeğe benzetti 13 haftalıkken tekrar gittim bacak arasını gösterdi erkek dedi ama yinede hazırlık yapma 15./16. Haftayı bekleyelim dedi 🙅🏻♀️
Ebru-EY Emellbsm evet bana öyle dedi. 12+4 de muhtemelen erkek dedi. 13+5de gittim tekrar kız olduğunu öğrendik 😂