teachermom8 Kızlar normalde yumurtayla hiçbir sorunum yokken hamilelikte birçok kadın gibi tek tiksindigim sey yumurta oldu. Ama çok sağlıklı ve tüketsem cok iyi olur diyorum. Acaba haslanmıs yumurtayı bir seyle karıstırarak yiyebilen var mı? Ne koysamda kokmasa burnuma🥲
Mysaa teachermom8 normal yagda ye canım içine peynir kapya biber felan güzel olur ya da söyle dene bi kaseye bi yumurta içine 3 kaşık yulaf 1 kaşık yoğurt az tuz zeytin felan karıştır tost makinesine bastır tost yap böylede güzel olıyor 😊
Cansu355 teachermom8 Ahh bende de ayni sorun var. Ne denediysem yiyemedim en sonunda pes ettim yemiyorum😔
3273 teachermom8 bende aynıyım kii öncesinden de yiyemezdim çok nadir patates salatasına falan koyardım şimdi hamileyim asla yiyemiyorum acayip kokuyor ya, onun yerine ne iyi olur bilmiyor da 😞
arirangg teachermom8 Haşlanmış yumurta yiyebiliyorum ama tavaya kırılanları hiçbir şekilde yiyemiyorum. (Aslında öyle daha çok severdim😀)
meleklerin_annesii teachermom8 kimyon ve maydonozla harmanlayıp tüketiyorum kimyonlun sayesinde nerdeyse hiç kokusunu alamıyorum , hem kimyon gazda çıkarmanıza yardımcı olur ☺️
Huriye1996 teachermom8 normalde hiç sevmem ama şu an kendimi o kadar zorluyorum ki, patatesli yumurta, peynirli maydanozlu, kaşarlı, biberli vs böyle yiyebiliyorum. Haşlanmış her türlü midemi bulandırıyor ama bebek için dersen yeniyor
Ebru-EY teachermom8 ben çok seven biri olarak. Hamileliğimin 3. Ayından itibaren yiyemiyoeum. Ne denediysem olmadı. Yapcak bişey yok 😀