ikikedi-birbebek 4mevsim_1anne Bence söyler 12+3 te tahminim var dedi soyletmedik ihtimal diye 13+4 te gidecegim cuma günü net söylerim dedi 🙈 Gösterirse tabi bide bazen göstermeyebilir 🙈😇
Ysmn123 4mevsim_1anne bizim 13.haftada kızdı 16 da erkek oldu bidaha gidince ne olcak merakla bekliyoruz 🤣
ilknur8484 Haftada tahmin etti ama 16 da kesinleşti erkek bebek olduğu için bebekten bebeğe değişiyor birde doktor tecrübesi önemli
4mevsim_1anne Kr41 bazen böyle uyuz doktorlarda var benim kızımı 12. Haftada söyledi bunu söylemiyor belli olmaz diyor 😀
Ysmn123 Bilge-96 karından baktı kiz göremiyorum dedi pipisi var bunun dedi yüksek ihtimal verdi nasip artik
Ysmn123 4mevsim_1anne valla bende bi şok geçirdim kiz diyip sonrada erkek diyince pembe kıyafetler almıştım hediye edersin dedi doktor 🤣
4mevsim_1anne BadoDe banada çok dua edermisin kuzun benimde bir kızım var 2.ye hamileyim erkek olsun çok istiyorum önce hayırlı sağlıklı olsunda
BadoDe 4mevsim_1anne İnşallah Allah gönlüne göre verir sağlıkla sıhhatle insan birer tane olsun istiyor 😊