fat1ma_ Kızlar bugün tam 7 haftalik olduk ama 2 gündür hiç bisey yiyemiyorum midem bulanıyor kokulardan sizde durumlar nasıl
Uykucu11 fat1ma_ Ben 18. Haftamdayim hala devam ediyor ama eskisi kadar kusturmuyor. Umarım seninki çok çabuk geçer canım 🥰
Asliasli35 fat1ma_ çok normal canım benim ama aç olunca daha vok miden bulanır kokusu olmayan hafif şeyler Yemen gerek bari boş boş meyve ye
meleklerin_annesii fat1ma_ 7+1 Aramıza hoşgeldin 😂😂😂 bende yiyeniyorum yediysem bile birdahaki sefere o yemek evde pişmiyor 🤷♀️
arirangg fat1ma_ 9+3 Bende de durum aynı. Kokulardan aşırı derecede midem bulanıyor. Yemek asla yiyemiyorum. Sadece çubuk kraker, haşlanmış patates, peynirli tost.
Cemre121 Doktorunuza ilaç yazar söyleyin,bende üç hafta çok kötüydüm 3 kilo verdim doktor ilaç yazınca toparladım
fat1ma_ Uykucu11 gözüm korktu bi an inşallah o kadar uzun sürmez ya umarım seninki de bi an önce düzlir
fat1ma_ Asliasli35 evet aç olunca daha kötü oluyorum ve sürekli de acıkıyorum meyve yemeyi denedim ama o da midemi tutmuyor hemen aciktiriyor ve cok sekerli seylerden dolayı ilerde gebelik şekeri çıkma durumu da oluyor dediler gozum korktu açıkçası
fat1ma_ meleklerin_annesii en sevdiğim yemeklerin bile kokusu bile midemi bulandırıyor inanır mısın ten kokusundan bile miden bulanıyor şampuan en sevdiğim parfümler çok sevdiğim kahve çay içemiyorum ve bu 2 günde bu hale geldi🤦♀️
fat1ma_ arirangg bende peynirli tost yedim dün ama içecek olarak ta hiç bisey içemiyorum su sadece onu da zorla isteyerek de değil ama bir iki güne tosttan da sıkılırım gibime geliyor
Uykucu11 arirangg Eskisi kadar yok çok şükür. İlk zamanlar çok kötüydü mutfağın kapısını bile görmek istemiyordum.
arirangg fat1ma_ Ben de hiç su içemiyorum. Çok içsem midem bulanacak. Bebek için üzülüyorum ama olmuyor
Asliasli35 fat1ma_ bende sadece tost yiyebiliyordm bende sadece kaşar peyniri koy içine diğer peynirler ağır geliyordu bana
Tulay3363 fat1ma_ aynısı bendede oldu bulantı kusma koku hassasiyeti bende 4 ay bitene kadar devam etti ama kişiden kişiye değişiyor
Tulay3363 fat1ma_ Salatalık Haşlanmış makarna Salçasız yemekler Simit Tost Bu tür şeyler yiyordum ama yinede hergün mutlaka kusuyordum 😑
fat1ma_ Tulay3363 yumurta yiyenilsem keşke vitamini iyi gelirdi ama yiyemiyorum işte onu da tiksinti geldi sadece zorla tost yiyebiliyorum